Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - april 2016

Tar en sen lunch.
Hej fina läsare!
Jag måste först börja och tacka för alla gratulationer det var gulligt av er. Jag blev så glad för varenda som skrev och så tacksam. :) Jag hade en bra födelsedag tycker jag, jättemysig var den och jag har inget att klaga på. Jag brukar inte gilla att fira men denna gången älskade jag det. :)


På tal om annat så var jag nere i affären innan och handlade hem lite gott men även lunch som jag hade tänkt äta nu då jag började bli lite hungrig. Så det blev lite sallad från salladsbaren, det är så himla gott och passar så bra till lunch tycker jag. Jag handlade även lite naturgodis till ikväll då jag tänkte unna mig lite extra mycket för det får man göra ibland. Jag åt faktiskt inget onyttigt på min födelsedag så jag sparade det till ikväll så det är bra. :)

 
Jag hoppas ni får en trevlig kväll och en trevlig valborg! :)
23 years old.
Idag är det min födelsedag och jag blir hela 23 år. Kan ni förstå att jag idag har levt i 23 år? Så himla länge men jag ser framemot att bli äldre faktiskt, fråga mig inte varför för det vet jag inte. Hehe. Idag kommer jag göra min dag fantastisk, det är det man ska göra när man fyller år. Man ska ta vara på stunden och göra det fantastisk, vad man än gör så blir det perfekt.

Grattis till alla som fyller år idag! :)
 
 
 
Smoothie dags.
 
Sitter just nu här och dricker min smoothie innan jag ska börja städa här hemma. Jag älskar smoothie att ha mellan måltiderna och jag blir ganska mätt på det också men det bästa är att den är så kall och smakerna blir så goda. Jag älskar att man kan blanda hur man vill och få till en helt fantastisk smak och det fick jag verkligen till det idag. Detta är första gången jag har i exotisk-frukt och det blev jättegott. :)
 
 
Var inte muggen fin? Köpte såna för några dagar sen då jag länge velat ha dom för dom passar så bra att ha smoothie i och även annat gott i. Kommer bli så nice till sommaren. :)