Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - april 2016

23 years old.
Idag är det min födelsedag och jag blir hela 23 år. Kan ni förstå att jag idag har levt i 23 år? Så himla länge men jag ser framemot att bli äldre faktiskt, fråga mig inte varför för det vet jag inte. Hehe. Idag kommer jag göra min dag fantastisk, det är det man ska göra när man fyller år. Man ska ta vara på stunden och göra det fantastisk, vad man än gör så blir det perfekt.

Grattis till alla som fyller år idag! :)
 
 
 
Smoothie dags.
Sitter just nu här och dricker min smoothie innan jag ska börja städa här hemma. Jag älskar smoothie att ha mellan måltiderna och jag blir ganska mätt på det också men det bästa är att den är så kall och smakerna blir så goda. Jag älskar att man kan blanda hur man vill och få till en helt fantastisk smak och det fick jag verkligen till det idag. Detta är första gången jag har i exotisk-frukt och det blev jättegott. :)
 
 
Var inte muggen fin? Köpte såna för några dagar sen då jag länge velat ha dom för dom passar så bra att ha smoothie i och även annat gott i. Kommer bli så nice till sommaren. :)
It's monday again.
Då var ännu en helg över och en ny vecka kan börja. Jag ser faktiskt framemot denna veckan och jag håller tummarna att hela veckan kommer gå hur bra som helst. Ibland måste man tänka positivt för att saker ska gå bra och gör man det så blir det oftast bra i slutändan också. Denna veckan hade jag planerat in en massa möten men jag avbokade alla idag då min fot inte har blivit bättre och jag har mycket annat som måste göras också. Jag har skjutit fram mycket men denna veckan tänkte jag ta en lugn vecka faktiskt och inte göra så mycket. För annars brukar jag alltid ha fullbokade veckor men denna veckan tar jag en liten paus för det förtjänar faktiskt jag. Ja foten går inget vidare och det gör så himla ont men jag tar värktabletter så jag hoppas det går snart över så jag kan börja med träningen igen för det ser jag faktiskt framemot. Idag har jag också hunnit hämta ut mitt paket från TESTAGRAM och fick spännande produkter denna månaden, jag gillar verkligen den boxen för där är alltid något som jag aldrig har testat och som jag nu får testa för första gången och som ni vet älskar jag att testa på nya saker. :)
 
Hur har er måndag varit? :)