23 years old.

Idag är det min födelsedag och jag blir hela 23 år. Kan ni förstå att jag idag har levt i 23 år? Så himla länge men jag ser framemot att bli äldre faktiskt, fråga mig inte varför för det vet jag inte. Hehe. Idag kommer jag göra min dag fantastisk, det är det man ska göra när man fyller år. Man ska ta vara på stunden och göra det fantastisk, vad man än gör så blir det perfekt.

Grattis till alla som fyller år idag! :)
 
 
 

Smoothie dags.

Sitter just nu här och dricker min smoothie innan jag ska börja städa här hemma. Jag älskar smoothie att ha mellan måltiderna och jag blir ganska mätt på det också men det bästa är att den är så kall och smakerna blir så goda. Jag älskar att man kan blanda hur man vill och få till en helt fantastisk smak och det fick jag verkligen till det idag. Detta är första gången jag har i exotisk-frukt och det blev jättegott. :)
 
 
Var inte muggen fin? Köpte såna för några dagar sen då jag länge velat ha dom för dom passar så bra att ha smoothie i och även annat gott i. Kommer bli så nice till sommaren. :)

Varför raderar jag svar-kommentarer?

Jag har valt att radera svar-kommentarer för att jag oftast blir förvirrad om vad min kommentar handlar om som jag har lämnat på en annans inlägg. Då jag har dåligt minne så glömmer jag snabbt vad jag har skrivit och jag finner det lite jobbigt att behöva gå igenom den andras blogg igen för att hitta just den kommentaren jag lämnade. Jag gillar att läsa andras bloggar och lämna en liten kommentar och jag älskar när man får svar tillbaka. Och nu när blogg.se har ändrat lite eller haft detta systemet ett tag så kan jag nu se direkt när jag fått mitt svar på den kommentaren jag lämnade. Vilket jag älskar.
 
Här nedanför ser ni hur jag menar. 
 
Vad tycker ni?