Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - january 2016

Jag behöver fler såna här avslappnade kvällar. :)
Ikväll har jag verkligen bara slappnat av och det har varit riktigt skönt måste jag erkänna. Ibland behöver man en sådan kväll också. Det var så längesen jag bara fokuserade på mig själv och jag borde göra det mer. Jag tänker på alla andra före mig och jag får väl börja sätta mitt egna mående på första plats och fokusera lite mer på mig själv. Men livet bara rullar på och man hinner knappt tänka, ja det är så mycket som händer men det är vad jag älskar. Jag ogillar när det inte händer något och det bara är massa dö tid, det är ingenting för mig. 
 
Så ikväll unnade jag mig ett glas vin. Jag vet inte hur länge jag har haft den vinflaskan i kylskåpet nu. Jag har inte varit sugen på att dricka den förens nu men ikväll förstod jag inte varför jag väntade. Det vinet är så himla gott och jag älskar att sitta och smutta på det vinet, mums! 
Sen gjorde jag även en lite bricka med ballerina, apelsin och druvor och det var så gott. Det är såna här stunder man uppskattar mer än andra ibland. :)
 
 
Onlinepizza.se
Idag hade ingen av oss lust att laga någon mat och sen kom det på frågan också om vi skulle beställa så ja varför inte? Jag tycker det är så himla bra där finns onlinepizza det är så enkelt och där finns så mycket att välja mellan så det är toppen och sen får man faktiskt unna sig lite gott. :) Jag tar nästan alltid sallad och sen brukar jag variera vad jag har i den. Men kycklingsalladen dom har i denna kommun är så himla gott, brödet ska vi inte snacka om. Mums! Jag älskar sallad och det är så gott och jag får inte ont i magen av att äta det så det är bara toppen och det bästa är att det blir så mycket över så man kan även ha till dagen efter om man vill eller natt mat. Man väljer ju själv. :)
 
I min sallad i idag hade jag det vanliga man har och sen la jag till : Kyckling, fläskfilé, bacon, pommes och kebab. Så himla gott! :)
 


 
I just love pink.
Idag köpte jag nya matlådor och nya skärbrädor och allt i rosa. Det ser så fint ut och jag kommer sätta upp skärbärdorna på väggen hade jag tänkt så jag ska köpa saker till det. :) Men det är så snyggt och jag älskar det!