Jag behöver fler såna här avslappnade kvällar. :)

Ikväll har jag verkligen bara slappnat av och det har varit riktigt skönt måste jag erkänna. Ibland behöver man en sådan kväll också. Det var så längesen jag bara fokuserade på mig själv och jag borde göra det mer. Jag tänker på alla andra före mig och jag får väl börja sätta mitt egna mående på första plats och fokusera lite mer på mig själv. Men livet bara rullar på och man hinner knappt tänka, ja det är så mycket som händer men det är vad jag älskar. Jag ogillar när det inte händer något och det bara är massa dö tid, det är ingenting för mig. 
 
Så ikväll unnade jag mig ett glas vin. Jag vet inte hur länge jag har haft den vinflaskan i kylskåpet nu. Jag har inte varit sugen på att dricka den förens nu men ikväll förstod jag inte varför jag väntade. Det vinet är så himla gott och jag älskar att sitta och smutta på det vinet, mums! 
Sen gjorde jag även en lite bricka med ballerina, apelsin och druvor och det var så gott. Det är såna här stunder man uppskattar mer än andra ibland. :)
 
 

I just love pink.

Idag köpte jag nya matlådor och nya skärbrädor och allt i rosa. Det ser så fint ut och jag kommer sätta upp skärbärdorna på väggen hade jag tänkt så jag ska köpa saker till det. :) Men det är så snyggt och jag älskar det!
 
 

Glossybox - Januari

Nu har jag äntligen fått hem min glossybox och jag ser så framemot att testa dessa sakerna jag fick idag. Jag älskar att testa nya saker och är det inom skönhet och smink så blir det bara bättre för det är vad jag älskar. Och vem vet, jag kanske hittar någon favorit jag kommer köpa fler gånger. Man vet aldrig förens man testar och detta året ska jag bli bättre på att testa nya saker och detta blir min första sak jag ska testa.    Så spännande!
 
MeMeMe cosmetics - Lip glide - 149 kr
Färg: Playful peach
"Lip glide har en superpigmenterad formula med matt finish - du får en intensiv färg med en fantastisk hållbarhet. Den breda spetsen är perfekt för att smidigt applicera färgen med optimal kontroll. Läppstift och läppenna i ett."
 
Nicka K  Fx airbrush beauty sponge - 69 kr 
"Makeupsvamp med ergonomiskt grepp för en perfekt basmakeup. Fukta svampen och applicera produkter genom små lätta rörelser. Använd den breda botten till större områden och toppen för artt komma åt alla vrår."
 
Royal apothic Holland park cream crème body moisturizer - orginalstorlek 240 ml 269 kr 
"Djup återfuktande bodylotion som gör huden len och smidig. Mjölksyra från mjölkprotein som ger lätt exfolierande effekt samtidigt som olivolja och vitamin A och E återfuktar, mjukgör och reparerar huden."
 
Cetaphil Gentle skin cleanser - orginalstorlek på 236 ml 99 kr 
"Skonsam rengöringskräm som Cetaphils mest välkända produkt. Huden rengörs utan att rubba dess naturliga fetter. Använd med eller utan vatten för att effektivt lösa upp smuts och makeup."
 
Noa Relaxation Relaxtiondryck - 29 kr 
"Stilla relaxationsdryck som kombinera modern foskning med tusenårig traditioner. De aktiva ingredienserna I-teanin från 15 koppar grönt te och melissa bidrar till minskad stress och ökat fokus utan att göra dig trött."
 
Toms  Nellie dellies mörk choklad - 12 kr - BONUS!
"God och fyllig mörk choklad med en djuj och intensiv smak. Sötad med extrakt från steviaplantan och ett högt innehåll av kostfiber. Inehåller 70% kakao och naturligt kakaosmör. Naturligt gott utan tillsatt socker!
 
 
Det ska bli så kul att testa dessa produkterna och se vilka eller vilken som blir min favorit. :)