Jag bara älskar dessa två!

 
Instagram: Veronicaterese
 
 

Glossybox - Mars

Här kommer min tredje glossybox och jag ser så framemot att testa dessa produkterna. Men det är jag alltid varje gång jag får en box. Jag tycker det är så spännande att testa nya produkter men dock är jag väldigt missnöjd över att jag ännu en gång fick tandkräm men vad ska man göra. :)

 

EMITÉ MAKE UP Long Lash Waterproof Mascara - 210kr
Artist Lashes Mascara ger fantastisk längd och volym åt dina ögonfransar. Mascaran har en vattenresistent formula som tillsammans med den lättarbetade silikonapplikatorn ger fylliga och separerade fransar. Artist Lashes Mascara är helt fri från parfym och fibrer, vilket gör den lämplig även för linsbärare eller personer med känsliga ögon. Mascaran är cruelty-free.
 
Luxie beauty Rose gold large angled face brush - 159kr
Underbart mjuk borste med vinklad form. Använd exempelvis till contouring, rouge, highlighter eller bronzer. Vinkla och applicera makeup med cirkulära rörelser. Borsten är 100 procent vegansk och cruelty-free.
 
Hot makeup Eyelash Curler - 80kr
Ta fram din flirtiga sida med Hot Make Ups ögonfransböjare som formar dina fransar. Använd tillsammans med mascara för en look som håller hela dagen.
 
Dove Advanced hair series regenerate  nourishment schampo och balsam - 34,90kr/250ml
Nylanserat schampo och balsam som återupplivar det mest skadade håret med djupgående näring och 100 procent återuppbyggd styrka. Innehåller en sammansättning med rödalg, som är känd för sin fuktighetsbevarande förmåga.
 
Pepsodent White now gold - 34,90kr/75ml
Whitening-tandkräm som omedelbart ger vitare tänder. Redan efter första borstningen gör den blåa färgen att tänderna ser vitare och mer glänsande ut. Innerhåller fluor och fungerar utmärkt för daglig användning.
 
 
 
 
 

Våren närmar sig med storm. :D