Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Om min helg | Slutat fira påsken.

Om min helg | Slutat fira påsken.
Hej mina fina! Jag hoppas ni har haft en helt underbar helg och även en bra påsk. Jag vet att jag inte alls har önskat er en glad påsk och det är väl för att jag har börjat avta lite från det om ni förstår vad jag menar och det jag menar är att jag har helt enkelt slutat fira påsk då jag inte finner någon anledning till varför man egentligen firar det och nu när jag bor själv så har jag egna regler och väljer själv vad jag ska fira och inte fira och alltså har jag tagit bort påsken då jag inte tycker det är något märkvärdig eller något jag känner jag måste fira och jag hoppas ni förstår vad jag menar och att ni inte tar illa upp. Till er som firade påsken så hoppas jag att ni hade en riktigt bra påsk och att ni åt gott. :)
Min helg har varit ganska lugn men även rätt skön måste jag säga och jag har hunnit tvätta, lägga in tvätten efter sådär två dagar senare men nu är rena tvätten inlagd vilket känns ganska skönt men jag har även hunnit städa lite också. I lördags åkte jag och mollan hem till mina föräldrar där mina systrar samt deras partner och Liam var också då vi skulle äta lite gott och vi hade det väldigt trevligt. Min systerson är så himla söt och han får en verkligen att skratta och han är så framåt och väldigt söt. Så det var en väldigt bra lördag känner jag och det var riktigt härligt att vi var där.  Så jag kan väl beskriva denna helgen som: värdefull, rolig & mysig.
 
Jag hoppas er helg har varit bra men även att ni har en bra start på den nya veckan! 

 
 
 
 
 
#1 - The Queens Diary

Vi firar inte påsk :)
Låter som en bra helg :)

Svar: Hehe skönt att det inte bara jag som inte gör det heller. :) hoppas du har haft en bra helg! :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se