Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Dagens lista.

Dagens lista.
Hittade denna listan på en annan blogg ---> Ellen färnström <--- och blev ganska inspirerad och tyckte det kunde vara kul att göra något nytt här på bloggen. Jag vet det har varit tomt på bloggen men jag har haft ganska problem med min blogg med kategorier och dom försöker fixa det och jag hoppas det snart blir ordnat. :)

Dagens mående: Just nu mår jag inte så himla bra då min IBS har blivit värre på sista tiden då det har varit krångel med läkarbesök och allt annat där i mellan och om jag stressar som jag har gjort mycket på sista tiden så får jag oftast lättare problem med magen så ja många toalettbesök är tillbaka igen. :/

Dagens borde: Idag borde jag defintivt dammsuga, renbädda sängen och städa badrummet men vi får se hur mycket jag orkar.

Dagens frisyr: Just nu har jag det bara uppsatt i en hästsvans, orkar inte göra så mycket mer med håret.

Dagens smink: Som vanligt har jag inget smink och det är väldigt sällan jag har smink. Trivs så bra utan. :)

Dagens klädsel: Just nu har jag en sov t-shirt och ett par joggingbyxor och det är rätt bekvämt faktiskt.

Dagens materiella vill ha: Jag skulle faktiskt vilja ha en ny telefon. På senaste tiden har jag tröttnat en hel del på iphone då den stänger av sig fast jag har batteri. Så ja en ny telefon skulle jag gärna vilja ha.

Dagens planer: Som jag skrev några rader ovanför så har jag en hel del saker jag ska göra idag och jag ska försöka göra det mesta idag så jag har det avklarat till imorgon då det är tvättning imorgon på schemat. 

Dagens längtan: Jag har en stor längtan att bli av med min panikångest och min IBS så jag kan leva ett normalt fungerade liv men just nu går det inte. Jag klarar inte av längre att åka bil vilket jag gjorde innan men allt har blivit värre på senaste tiden så min största längtan är att allt ska bli bättre. Håller tummarna!

 
#1 - Tove

Rolig lista :D