Bästa läppbalsamet.

𝐿𝒶̈𝓅𝓅𝒷𝒶𝓁𝓈𝒶𝓂 𝒻𝓇å𝓃 𝐿𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝑜.

Idag tänkte jag tipsa om ett väldigt bra läppbalsam som jag har TOTALT blivit kär i och mina läppar också för den delen. Inte nog med att den luktar gott så gör den också nytta till torra läppar. Jag har för några år sen fått väldigt torra läppar eller ja ena sidan av läppen är torrare än den andra, ja det låter skumt men så är det. Jag har testat många produkter för att kunna återfukta läpparna så dom inte blir så torra men har aldrig hittat något som har passat. MEN nu har jag äntligen hittat min lösning på mina torra läppar och jag är så himla nöjd och så glad att jag fann produkten jag behövde. En annan bra sak med denna produkt är att den inte är så dyr och den fungerar verkligen till oss med torra läppar så rekommenderar denna starkt till er som också har torra läppar. :)
 

This girl! ❤

𝒜̈𝓁𝓈𝓀𝒶𝒹𝑒 𝒽𝓊𝓃𝒹! ❤

Förra veckan när snön hade kommit hit så passade jag på att gå ut med hunden och fotograferade lite samtidigt. Jag tycker det är så smidigt att ta med kameran samtidigt när man ändå ska ut med hunden och jag blir så avkopplad när jag har med mig kameran och ska ta foto, det är något jag gillar att göra och något som får mig att bli lugn. Dock har jag en hund som är ganska rastlös så hon är ju inte jätteglad när jag ska stå och fotografera medan hon vill gå och lukta överallt, haha! Men det går faktiskt ganska bra och jag brukar nästan alltid fotografera på natten, ja det låter kanske lite konstigt men det är så lugnt på natten och man kan fokusera mer och jag tycker att bilderna blir så mycket bättre också. :)

Så här är några bilder från den natten jag var ute på min hund och som ni ser är hon inte så glad att bli fotograferad och går hellre iväg ifrån mig än att stå stilla men ibland kan man fånga någon bra bild då och då och det gillar jag. :)

ACO Intimate Care.

Idag tänkte jag visa er tre nya produkter jag har köpt hem som jag är ganska peppad på att få testa. Som ni kanske vet eller inte vet så har jag ganska torr hud men vid privata delen av kroppen är jag ännu torrare och det känns inte alls vidare skönt och det är väldigt få produkter jag kan använda där nere vid det området och jag tycker det är så svårt att hitta produkter som kan passa just där så jag hoppas att detta produkterna kan vara bra för mig. :) Dessa tre produkterna kommer ifrån Apotea och jag älskar den hemsidan för där är alltid fri frakt och snabb också vilket passar mig bra. :)

Den här produkten är en extra mild och skonsam tvål speciellt anpassad för underlivet. Tvålen är krämig och ger ett skönt lödder. Den här produkten är oparfymerad och de extra milda rengörande och återfettande ämnena ger en skonsam tvätt med en mjuk och len efterkänsla.

Den här produkten är en extra skonsam och mjukgörande tvättolja speciellt anpassad för det känsliga underlivet. Använd Intimate Care Cleansing Oil istället för din vanliga tvål. Oljan är så mild att den även kan användas utan vatten, torka bara försiktigt av den. Den här produkten är fri från konserveringsmedel och parfym.

Denna produkt mjukgör det känsliga underlivet och återställer fettbalansen efter rengöring. Krämens höga fetthalt bildar en hinna som skyddar slemhinnorna och dämpar friktion. Den här produkten innehåller varken konserveringsmedel eller parfym.