ACO Intimate Care.

Idag tänkte jag visa er tre nya produkter jag har köpt hem som jag är ganska peppad på att få testa. Som ni kanske vet eller inte vet så har jag ganska torr hud men vid privata delen av kroppen är jag ännu torrare och det känns inte alls vidare skönt och det är väldigt få produkter jag kan använda där nere vid det området och jag tycker det är så svårt att hitta produkter som kan passa just där så jag hoppas att detta produkterna kan vara bra för mig. :) Dessa tre produkterna kommer ifrån Apotea och jag älskar den hemsidan för där är alltid fri frakt och snabb också vilket passar mig bra. :)

Den här produkten är en extra mild och skonsam tvål speciellt anpassad för underlivet. Tvålen är krämig och ger ett skönt lödder. Den här produkten är oparfymerad och de extra milda rengörande och återfettande ämnena ger en skonsam tvätt med en mjuk och len efterkänsla.

Den här produkten är en extra skonsam och mjukgörande tvättolja speciellt anpassad för det känsliga underlivet. Använd Intimate Care Cleansing Oil istället för din vanliga tvål. Oljan är så mild att den även kan användas utan vatten, torka bara försiktigt av den. Den här produkten är fri från konserveringsmedel och parfym.

Denna produkt mjukgör det känsliga underlivet och återställer fettbalansen efter rengöring. Krämens höga fetthalt bildar en hinna som skyddar slemhinnorna och dämpar friktion. Den här produkten innehåller varken konserveringsmedel eller parfym.

#1 / / Paulina:

Dom är jättebra! Använder dom också😊

paulinageidenmark.devote.se

#2 / / Netti Starby:

Bra tips! :-D Kramis

#3 / / Jennifer:

Bra produkter :D

#4 / / Alice Lindström:

Bra tips!

Svar: Vad kul att du tyckte det. :) Kram! ♡
Veronica Möller

#5 / / Dixi Wonderland:

Hoppas att dom fungerar för dig :)

Svar: Det hoppas jag med! :) Kram! ♡
Veronica Möller

#6 / / Gabriella :

Åh så roligt att testa nya produkter!!

Svar: Eller hur! Älskar det. :) Kram! ♡
Veronica Möller

#7 / / Linnéa:

Jag tycker att deras produkter är jättebra, så hoppas dom funkar för dig :)

Svar: Åh vad kul att höra! Hoppas det med. :) Kram! ♡
Veronica Möller

#8 / / MALIN:

Vilka bra tips! Kram

Svar: Ja ska bli spännande att testa dessa produkterna! :) Kram! ♡
Veronica Möller