Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Ibland är livet bara tufft.

Ibland är livet bara tufft.

I dagens inlägg kommer bli lite som en "lifeupdate" då jag känner att jag vill bli lite mer personligare med er. Jag har ju ändå bloggat snart sen 2009 vilket är så många år och jag känner verkligen att detta är min grej. Bloggen för mig är lite som min dagbok där jag har öppnat mig om många saker som jag kanske inte har berättat för folk i min närhet men sen är det så mycket också jag inte kan dela med mig av till er då jag vill hålla några saker i mitt liv privat.

Kärleken är något
som jag försöker hålla privat och har därför också slutat dela med mig så mycket om den fronten och känner att det får stanna privat och jag vet hur jag har varit i mina blogg år och jag har delat med kanske lite för mycket men jag försöker förbättra mig på den fronten, vissa saker delar man inte med sig av tycker jag men det är helt upp till var och en om vad man vill dela med sig av och inte.

Mitt mående är
forfarande upp och ner men jag ska nästa månad till en doktor som jag har fått tid hos som jag ser framemot. Har dock redan på kort tid fått avboka 2 tider och jag avskyr det verkligen men min mage har inte velat samarbeta med mig dom gångerna så har fått avboka och nu hoppas jag att nästa tid faktiskt blir av.

Något annat jag
måste verkligen ta tag på snarast är mitt ätande. Jag måste börja skärpa mig med att äta mer om dagarna och inte skippa det för jag inte känner mig hungrig eller känner någon matlust. Ibland kan det gå några dagar innan jag äter vilket inte är alls bra för kroppen och som idag glömde jag bara bort det men åt lite på kvällen tack och lov! Jag har inte den känslan längre att jag känner mig hungrig vilket skrämmer mig lite. Det är nästan som att jag äter inte om någon inte påminner mig och det måste verkligen bli en förändring. Mitt mål innan var ju att äta två måltider per dag men ja det har inte gått så himla bra faktiskt. Så det jag ska ta tag i är att boka tid med en dietist och se om jag kan få någon hjälp med det igen, håller tummarna!

Men i helhet
är livet ganska bra och jag ska verkligen inte klaga över något jag vet jag själv kan göra något åt utan jag måste bara börja ta tag i det så jag kan få lite mer iordning på mitt liv och sätta mig först i första hand och sen börja sakta men säkert framåt mot en bättre framtid.

 
#1 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Jag måste också börja äta mer :/ God jul!