Molly 4 år!❤️

Jag kan knappt inte förstå vart tiden har tagit ivägen. Idag blir min finaste hund hela 4 år gammal och jag har haft henne sen hon var 3 månader. Vilken resa det har varit men en fantastisk resa och jag är så glad att jag skaffade denna tösen. Hon har gett mig glädje och hopp och jag är glad att hon är i mitt liv.  ❤️

Testing new products from L'Oréal Paris.

Nu kommer vi till ett märke som ni kanske känner igen från min blogg då jag har testat produkter från detta märket innan men nu ska jag testa några nya produkter som jag aldrig har testat innan och jag hoppas såklart på att dom ska göra underverk för mitt hår för just nu är mitt hår rent kaos. Jag älskar att testa nya produkter och jag hoppas detta kan bli något bra och vem vet det kanske blir mina favorit produkter men det återstå och se och givetvis kommer jag också skriva en recension om vad jag tycker om produkterna och om dom verkligen har hjälpt mig med mitt hår eller inte. :)

/ Now we come to a brand that you may recognize from my blog when I have tested products from this brand before but now I'm testing some new products that I have never tried before and I hope of course that they should do wonders for my hair because right now my hair is pure chaos. I love to try new products, and I hope this can be something good and who knows it might be my favorite products, but it remains to see and of course, I will also write a review about what I think about the products and if they have really helped me with my hair or not. :)

Har ni testat just dessa produkterna här ovanför innan och vad tyckte ni om dom? :)

Tonfisksallad. ❤

Idag till kvällsmat blev det något så enkelt som tonfisksallad med vitlöksbröd och det var riktigt gott men dock blev det ganska mycket mat så lär ha det till middag imorgon också men det gör inte mig något för jag älskar tonfisksallad eller ja sallad generellt älskar jag att äta. :)  
 
Lämna gärna ett spår av dig här nedanför! ❤