Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - february 2017

Just a regular day.

Hej mina fina! Jag hoppas att allt är bra med er denna regniga dagen som det är just här Skåne eller där jag bor. Nu är nästan all snö borta vilket är lite trist men man kan ju alltid hoppas att den är borta för gott men man vet ju aldrig med det vädret vi har idag. Ena stunden kan det vara fint och andra kan det börja snöa men nu räcker det med snö känner jag även om jag gillar eller rätta sagt ÄLSKAR snön så är jag ganska trött på den också. Så nu ser jag framemot våren och hoppas på att vädret kommer bli bättre, ja man kan ju alltid hoppas! :)

Förutom det så har jag faktiskt mest tagit det lugnt idag efter jobbet och det var ganska behövligt tyckte jag då jag har haft ont i magen sen jag vaknade och jag har ingen aning om varför då jag har inte ätit något olämpligt dagen innan, ja jag håller koll på vad jag äter ibland för att se om det gör att min mage blir bättre eller sämre men just nu är jag så förvirrad för just nu spelar det ingen roll vad jag äter för den strular ändå. Kanske också för att min hjärna är ur funktion just nu med så mycket tankar om saker.

Men nu ska jag ta och äta lite mat och sen försöka koppla av lite. Jag hoppas ni har en bra tisdag iallafall!

 
 
 
Molly 4 år!❤️
Jag kan knappt inte förstå vart tiden har tagit ivägen. Idag blir min finaste hund hela 4 år gammal och jag har haft henne sen hon var 3 månader. Vilken resa det har varit men en fantastisk resa och jag är så glad att jag skaffade denna tösen. Hon har gett mig glädje och hopp och jag är glad att hon är i mitt liv.  ❤️
Amazing weather.
Kan vi prata om hur fantastiskt vädret har varit idag? Här hos mig så har solen varit framme en hel del idag vilket har varit så himla skönt då det blir lite varmare och det är så mysigt samtidigt. :)