Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - january 2017

5 produkter jag älskar!
Detta inlägg innehåller annonslänkar.

NIVEA Facial Cleansing Cream
När vi kommer till denna rengöringsprodukten så är jag verkligen fast, jag fastnade nästan direkt när jag testade den men det kan också beror på att jag älskar det märket NIVEA och har väldigt många produkter därifrån och jag har aldrig blivit missnöjd innan och det blev jag verkligen inte nu heller. Jag rengör med denna produkten varje morgon och kväll och jag känner mig alltid så fräsch efteråt vilket känns så härligt! REKOMMENDERAR denna starkt till er. :)

MIYO transparent finish
Nu kommer vi till ett puder som jag verkligen gillar. Ja min burk som jag köpte för några månader sen är nästan slut så får snart köpa ny för jag älskar denna för den är så himla bra. Jag har denna mest under ögonen och ibland i hela ansiktet beroende på vilket smink jag har på mig. Det jag gillar är att produkten är bra men också väldigt billigt vilket är bra för dom som inte vill lägga mycket pengar på smink men ändå vill ha ett puder som är bra. :)

Makeup Revolution oil control fixing spray
Här kommer vi till ett fixing spray/setting spray som jag verkligen älskar och verkligen inte kan leva utan och det är för jag tycker att sminket blir så bättre eller rätta sagt finare på något sätt. Det ser inte lika kakigt ut om man har ett setting spray kan jag känna. Jag brukar alltid göra detta sprayet innan jag börjar med basen men också efteråt så man får en fint avslut på hela sminkningen. :)

Nyx Butter Gloss Tiramisu
När vi kommer till läppglans så har jag ett favorit och det är ett läppglans från NYX som jag förvånansvärt gillade väldigt mycket och det är för att färgen är så himla fin och färgen går lite i nude hållet som jag verkligen gillar och har nästan alltid detta på läpparna när jag vill ha något enkelt men inte för mycket på så tycker jag att detta passar så himla bra. Det jag också gillar med detta är att det håller ganska bra och är enkelt att applicera på mer vilket är toppen! :)

NIVE MEN after shave balm
Som ni kanske redan förstod vid detta laget så älskar jag denna som en primer och använder den nästan varje gång jag ska sminka mig förutom när jag ska testa andra men denna är väldigt bra och passar bra till min hy då den är lite känslig. Vad mer ska jag säga? JAG ÄLSKAR PRODUKTEN helt enkelt! :)
 


Vilka är era produkter som ni älskar och är era bästa favoriter? :) 
 
Dom säger att tiden läker alla sår.

Jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska börja för jag vet inte när jag är redo att gå vidare och redo att bearbeta detta. Egentligen skulle jag ha börjat för längesen men hur kan jag gå vidare ifrån något som var äkta för mig, som var på riktigt. Eller hur kan man gå vidare från någon man verkligen älskade? Alla dessa saker snurrar runt i mitt huvud och jag vet verkligen inte hur jag ska förklara för jag har fortfarande inte något svar. Hur kan man gå vidare när avslutet inte var något slut för mig? Hur ska jag kunna gå vidare när mitt hjärta fortfarande slår efter dig och att den enda jag vill somna bredvid är dig? Jag vet att jag driver mig själv galen genom att ha dessa tankar men jag har så himla svårt att släppa in nya människor i mitt liv och när jag väl gör det så har jag svårt att släppa dom. Hur ska man kunna släppa en person som fick en att känna så mycket på så kort tid?

Det är så mycket i mitt liv som är upp och ner och jag kan inte anklaga någon annan för det förutom mig själv då det är jag som förstör allt bra som kommer in i mitt liv för jag är rädd för att tappa mig själv igen men också rädd för att älska någon igen. Sen den andra känslan är också att jag aldrig har känt mig tillräcklig för någon att jag som person aldrig har varit bra utan alltid varit något annat som har varit bättre. Jag vill känna att jag är tillräcklig och att jag är bra för det vet jag om att jag är för inners inne vet jag om att jag har så himla mycket att ge och jag har så mycket kärlek att ge till den personen jag älskar men resan dit är den svåraste tycker jag.

Det här med kärlek suger.

Lite mellis innan kvällsmat. ☺
Innan när jag var nere i byn och handlade så passade jag även på att handla banan och kvarg med smak av choklad men jag blev så besviken på smaken för det smakar mer kaffe än choklad så det var inte direkt något för mig men kanske för dom som gillar kaffe så tror jag säkert denna passar bra. Jag hade ju en stor tanke då jag älskar banan tillsammans med choklad så trodde jag att denna blandningen skulle bli en hit och det hade det också blivit om det hade varit mer choklad smak än kaffe smak tycker jag. Vilken KVARG gillar ni mest? Min är nog vanilj eller den med hallon. :)