Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Dom säger att tiden läker alla sår.

Dom säger att tiden läker alla sår.

Jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska börja för jag vet inte när jag är redo att gå vidare och redo att bearbeta detta. Egentligen skulle jag ha börjat för längesen men hur kan jag gå vidare ifrån något som var äkta för mig, som var på riktigt. Eller hur kan man gå vidare från någon man verkligen älskade? Alla dessa saker snurrar runt i mitt huvud och jag vet verkligen inte hur jag ska förklara för jag har fortfarande inte något svar. Hur kan man gå vidare när avslutet inte var något slut för mig? Hur ska jag kunna gå vidare när mitt hjärta fortfarande slår efter dig och att den enda jag vill somna bredvid är dig? Jag vet att jag driver mig själv galen genom att ha dessa tankar men jag har så himla svårt att släppa in nya människor i mitt liv och när jag väl gör det så har jag svårt att släppa dom. Hur ska man kunna släppa en person som fick en att känna så mycket på så kort tid?

Det är så mycket i mitt liv som är upp och ner och jag kan inte anklaga någon annan för det förutom mig själv då det är jag som förstör allt bra som kommer in i mitt liv för jag är rädd för att tappa mig själv igen men också rädd för att älska någon igen. Sen den andra känslan är också att jag aldrig har känt mig tillräcklig för någon att jag som person aldrig har varit bra utan alltid varit något annat som har varit bättre. Jag vill känna att jag är tillräcklig och att jag är bra för det vet jag om att jag är för inners inne vet jag om att jag har så himla mycket att ge och jag har så mycket kärlek att ge till den personen jag älskar men resan dit är den svåraste tycker jag.

Det här med kärlek suger.

#1 - Netti Starby

Många många Kramisar från mig ❤

Svar: Tack! Kram! ♡
V E R O N I C A ❤

#2 - Nadia

Känner igen mig i de känslorna. Dessvärre är det svårt att "sluta" se sig själv som någon som inte är "tillräcklig". Har fått höra att man ska avsluta varje dag med att hitta något man gjort bra, oavsett hur litet eller stort det där "bra" är, sedan tänka på de sakerna och försöka släppa det dåliga "tysta" den negativa feedback man ger sig själv.
Vissa dagar har det funkat för mig, andra bara fortsätter man hitta fel i sig själv och sakerna man gör.

Svar: Kanske får testa det knepet och se om det fungerar. Tack för du skrev! Kram! ♡
V E R O N I C A ❤

#3 - Ida

Stor kram <3

Svar: Tusen tack du! Kram! ♡
V E R O N I C A ❤

#4 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Stora kramar till dig, kämpa!! <3

Svar: Tusen tack du! Kram! ♡
V E R O N I C A ❤

#5 - Carolina Thoor

Åh vad jobbigt.. nej, det här med kärlek är aldrig riktigt enkelt :/

Svar: Nej verkligen inte. Kram! ♡
V E R O N I C A ❤