Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - LIFE UPDATE.

LIFE UPDATE.

Mitt mående: Ja på senaste tiden har jag mått väldigt dåligt och det har endas med min psykiska sida och göra och inget annat. Min hjärna har varit väldigt upp och ner men det har varit väldigt jobbigt samtidigt. Jag har sovit ganska mycket på sista tiden eller ja det är nästan allt jag har gjort förutom att ha gått ut med hunden. Mitt liv har varit väldigt segt och jag har knappt själv velat ta tag i mitt liv men jag vet att jag måste och jag försöker varje dag att se det bästa av dagen och se det bästa av livet. Jag tror att livet ger oss utmaningar som vi kommer klara av och som vi kommer bli starkare av senare. Vi alla har olika utmaningar och olika saker vi ska klara av och detta jag går igenom just nu är verkligen inte det jobbigaste eller svåraste jag har gått igenom och det kan jag inte påstå. Jag har varit med svårare saker och det tog jag mig igenom men ibland känns det som att jag misslyckas med allting jag gör och det får mig att känna mig värdelös, misslyckad och inte värt något men samtidigt vet jag att jag är värd det bästa som alla andra. Jag måste bara tro mer på mig själv och kanske försöka få mig själv hel igen. Jag tror inte jag har fått bearbeta allting jag har gått igenom allt och ibland är det väldigt jobbigt.

Något annat som också har hänt på senaste är att jag ÄNTLIGEN börjar få i ordning på mitt hem, i min lägenhet. Jag har insett att jag kommer bo här ett tag till och jag trivs ganska bra i min lägenhet och jag har möblerat om, köpt lite nytt och känner mig ganska nöjd nu faktiskt. När jag har mina bra dagar så älskar jag att pyssla om i min lägenhet och jag tar emot dom dagarna ganska bra faktiskt.

Jag kommer kanske inte komma till bloggen 100% igen som jag gjorde innan men jag försöker och jag hoppas jag verkligen hittar tillbaka den känslan som jag hade innan för bloggen och fotografering. Jag vill göra något jag älskar och jag ska hitta tillbaka dit igen.