Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Tog en paus | Städning av mitt skafferi.

Tog en paus | Städning av mitt skafferi.
Hej finisar! ❤
Jag hoppas att allt är bra med er och att er vecka har börjat bra. Med mig är det faktiskt ganska bra nu känner jag och det känns toppen. Jag tog en liten bloggpaus som ni kanske har förstått då jag totalt tappade intresset för bloggen men även att det hände lite personliga saker i mitt liv som gjorde att jag var tvungen att ta en paus men nu är jag tillbaka eller ja kanske inte helt men jag ska försöka mitt bästa helt klart. Under min paus här så har jag dock uppdaterat min instagram rätt flitigt och ni som har missat min instagram så finner ni den här --->Veronicaterese<---
På tal om helt annat så häromdagen så städade jag äntligen mitt "skafferi" så nu ser det någorlunda bättre ut iallafall. Dock hade jag velat ha ett riktigt skafferi men det fanns där inte i denna lägenheten så jag tog en bokhylla som jag hade innan och ja satt i köket som jag nu använder som skafferi. Jag ska försöka hitta dörrar som passar och sätta dit så det blir bättre, jag föredrar ju dörrar än helt öppet som det är just nu. :)
 
 Kamera: Sony A5000

Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. ❤

#1 - Fröken Rödlök

Sådär hade jag när jag bodde i en tidigare bostad. Jag hyrde ett rum i ett hus så hade bara det rummet... hade en bokhylla med halva dörrar - perfekt!

Svar: Okej där ser man! :) Jag hoppas det blir bra iallafall. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#2 - meh.blo.gg

Alltid skönt att få rensat

Svar: Verkligen! Alltid skönt att få bort allt som man inte behöver. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#3 - Hanna Karlsson

Så skönt att rensa. Tror det kommer bli jättebra med att sätta på dörrar.

Svar: Ja det tror jag med! :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#4 - La Wib

Kul att du är tillbaka med bloggandet :D

Svar: Kul att du tycker det! :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se