Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - june 2017

Handling | Städning.
Hej finisar! ❤
Godmorgon på er såhär efter midsommaren och jag hoppas ni hade en trevlig sådan och hade ni regn som vi hade så hoppas jag att det var bra ändå. :) Min var inte så märkvärdig men samtidigt var den ganska lugn och skön måste jag säga och för mig var det vilken fredag som helst, haha. Jag hade ju feber igår (har fortfarande) men igår var jag så himla seg så jag sov för det mesta bort hela fredagen kan man väl säga. Men det var skönt det också och idag känner jag mig lite bättre så det känns ganska bra. :) 
Så idag händer det inte heller så speciellt mycket mer än att jag ska strax ner i byn och handla lite saker till middagen idag vilket ska bli såååå skönt att göra. Lite hemlagad mat är alltid den bästa tycker jag. Sen ska jag också dammsuga idag för det är ju verkligen ETT stort prioritering idag då mina kompisar har kommit på besök (dammråttor). Jag brukar annars vara väldigt noga med att dammsuga varann eller varje dag då jag har djur men eftersom jag är sjuk så är jag segare än någonsin men det ska jag också ta tag i dag, det är ju ETT MÅSTE idag.

En gammal bild på Molly men älskar den! 
 Kamera: Sony A5000

Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. ❤

Att våga testa något nytt.
Hej finisar! ❤
Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har en helt fantastisk fredag. :) Jag tänkte mest skriva ett snabbt inlägg då jag har något att berätta för er. Ett företag kontaktade mig och han trodde jag skulle vara intresserad av att testa denna produkten då den har hjälpt många som har haft IBS och andra i den stilen och jag fastnade ju såklart direkt och gick in och läste på hemsidan. Jag tycker sånt är otroligt viktigt för mig att läsa innan jag bestämmer något och det gör jag med allting jag gör. Jag pratade även med min mamma om det var något jag borde testa och hon sa bara att jag skulle testa och se. Värsta som kan hända är att dom inte fungera helt enkelt och då fortsätter jag med mina andra mediciner helt enkelt. Men jag hoppas verkligen dom fungerar på mig också men jag ska inte ha för höga förhoppningar som jag alltid brukar ha utan jag ska ta en dag i taget och hålla tummarna att det kan fungera på mig. 
 
Adileum är ett prebiotiskt och probiotiskt tillskott som får magen att må bra.
Med nyttiga mikroorganismer, naturliga vitaminer och spårämnen som är
viktiga signalsubstanser för kroppens funktioner.
 
Jag ska iallafall testa denna produkt i en månad nu och sen får vi se hur det känns om jag kommer fortsätta eller inte. Jag vet att man kanske inte märker någon skillnad på en månad men vi får se men självklart kommer jag uppdatera er hur det funkar på mig och om det inte fungerar på mig. Detta kan bli spännande. :)
 
Hemsidan: ADILEUM
Min förmiddag i bilder.
[Jag tänkte byta glödlampor eftersom lampan i hallen och i vardagsrummet/sovrummet
men såklart hade jag köpt fel glödlampor, detta är likt mig]

[Efter att jag gav upp hoppet med lamporna så gjorde jag iordning frukost.
och såklart blev det rostade mackor med gott]
[Efter en stund så gick jag och vilade och där låg redan mina små sötnosar
och hade det mysigt,älskar hur bra dom kommer överens]
 Kamera: Sony A5000

Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. ❤

(Om ni gillar såna här inlägg så gilla gärna inlägget så gör jag fler)