Att våga testa något nytt.

Hej finisar! ❤
Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har en helt fantastisk fredag. :) Jag tänkte mest skriva ett snabbt inlägg då jag har något att berätta för er. Ett företag kontaktade mig och han trodde jag skulle vara intresserad av att testa denna produkten då den har hjälpt många som har haft IBS och andra i den stilen och jag fastnade ju såklart direkt och gick in och läste på hemsidan. Jag tycker sånt är otroligt viktigt för mig att läsa innan jag bestämmer något och det gör jag med allting jag gör. Jag pratade även med min mamma om det var något jag borde testa och hon sa bara att jag skulle testa och se. Värsta som kan hända är att dom inte fungera helt enkelt och då fortsätter jag med mina andra mediciner helt enkelt. Men jag hoppas verkligen dom fungerar på mig också men jag ska inte ha för höga förhoppningar som jag alltid brukar ha utan jag ska ta en dag i taget och hålla tummarna att det kan fungera på mig. 
 
Adileum är ett prebiotiskt och probiotiskt tillskott som får magen att må bra.
Med nyttiga mikroorganismer, naturliga vitaminer och spårämnen som är
viktiga signalsubstanser för kroppens funktioner.
 
Jag ska iallafall testa denna produkt i en månad nu och sen får vi se hur det känns om jag kommer fortsätta eller inte. Jag vet att man kanske inte märker någon skillnad på en månad men vi får se men självklart kommer jag uppdatera er hur det funkar på mig och om det inte fungerar på mig. Detta kan bli spännande. :)
 
Hemsidan: ADILEUM

Helgerna går så fort.

Hej finisar! ❤                                                                  
Då börjar denna helgen också lida mot sitt slut eller ja den är snart slut. Varför måste varenda helg gå så fort? Visst det är skönt för snart har jag semester eller ja redan på onsdag efter jobbet går jag på semester vilket ska bli så himla skönt måste jag säga. Inte för jag har något planerat under min semester men jag ska mest bara tänka på mig och ta hand om mig själv samt mina djur. Vad ska ni själv göra under semestern? :)  

Nej nu ska jag kolla på en serie sen är det dags för mig att sova känner jag. Jag är så himla trött så det ska bli skönt att sova. :)
Den här sötnosen var på besök idag, blir alltid så glad av honom! 
 Kamera: Sony A5000

Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. ❤

 

M O L L Y.

 
Lämna gärna ett spår av dig här nedanför.