Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Förbättringsvägar | Solen är framme.

Förbättringsvägar | Solen är framme.
Hej mina fina! Tänkte först börja och tacka er för alla era fina kommentarer på mitt förra inlägget (här), ni är så jäkla underbara så det finns bara inte och Molly tackar också för era fina kommentarer. ❤

Det är fredag idag vilket innebär faktiskt att det är H.E.L.G vilket jag gillar dock har jag ingenting planerat i helgen (inget ovanligt när det gäller mig). Delvis så beror det på att jag vill endast ta det lugnt om helgerna och bara mysa hemma med djuren och ta hand om mig själv. Fördelen att bo ensam är att man bara har sig själv att tänka på och det gillar jag och det kanske låter lite självisk men det får man faktiskt vara och det har jag rätten att vara. :) 
Min förkylning börjar faktiskt bli bättre vilket jag gillar och något konstigt som har hänt nu när jag har blivit förkyld är att min energi är så hög som den inte har varit innan och det är lite underligt då jag sällan har såhär mycket energi annars men jag kommer försöka dra nytta av det och få massa gjort som jag har lagt på hyllan innan och det kommer kännas bra när allt är färdigt. :) Men nu blir det att sätta igång lite musik och börja städa innan jag ska gå ut med Molly på en lång runda, man får passa på nu när vädret är så himla fint tycker jag. Hoppas ni får en bra fredag.
#1 - Photo by E M E R E L L A

Vad kul att du gillade videon :)

Åh vilka fina bilder :)

Svar: Tack! Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#2 - Bella

Åh så fina bilder!

Svar: Tack! Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#3 - Natalie Honkonen

Skönt med en helg utan mycket inplanerat oxå! Så fina bilder föresten, kramar!

Svar: Det är det verkligen! :) Tack! Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#4 - freja

Skönt att det är bättre med förkylningen och att du hade mycket energi :D

Svar: Hehe verkligen! :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#5 - Anita

Underbart med solen :D

Svar: Det är ganska härligt med sol ja! :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#6 - Pauline Hurtig

vad härligt! fina bilder

Svar: Tack fina du! du Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#7 - Emmelie

Vilka fina bilder! Älskar vårblommor! :D