Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Möte | Lite träning.

Möte | Lite träning.
Idag har det varit en ganska bra dag måste jag säga, jag har mått hur bra som helst och magen har också varit ganska bra vilket har varit väldigt uppskattande här då jag har haft lite saker inplanerat idag som jag skulle göra så det var riktigt skönt att den var på samma plan som mig. Efter jobbet så hade jag ett möte och det var ganska bra och det gick bra tyckte jag och det fick mig att inse att jag måste börja ta tag i saker som jag bara låter passera och verkligen bestämma mig för att jag ska göra det för att leva med psykisk ohälsa är kanske inte det bästa egentligen så det är väl dags för mig att börja ta tag i mitt liv. Ibland mår jag bara då dåligt att jag bara låter allting vara för det känns bättre för stunden men egentligen gör det ingen nytta för mig då det blir värre för mig om jag inte börjar ta hand om mig och hur jag mår. Efter mötet så körde jag ner och handlade hem lite mat och det gick ganska bra också och tur var så var där inte så mycket folk och jag lyssnade även på avslappning musik som gör mig ganska lugn som är väldigt bra om jag börjar känna mig stressad så brukar just avslappning musik hjälpa till, kanske inte alltid men oftast vilket är toppen! :) 
Och eftersom det är onsdag idag så har jag även simmat med mamma vilket var så himla härligt och så skön efteråt. Just nu är jag så trött att jag bara vill lägga mig i sängen och sova men det får väntas i några timmar till och sen blir det att sova dock blir det snart att göra sig i ordning och lägga sig i sängen för att försöka koppla av och starta tv:n. 

Ett citat jag verkligen försöker gå efter när jag mår som dåligt men det är inte alltid lättast heller men jag försöker och det är alltid ett bra steg.
#1 - Heléna

Låter som en bra dag :D Bra citat att ha i bakhuvudet när det tar emot <3 Kramar <3

Svar: Det har varit en jättebra dag vilket har varit så himla skönt! Jo verkligen! :) Kram! ♡
V E R O N I C A ❤

#2 - Netti Starby

Vad härligt att du har haft en bra dag och så himla bra citat! <3 Kramis

#3 - Therese

Jätte bra citat och låter som en bra dag :)

#4 - sandra*

Så härligt att du mår bra idag, och tycker du har rätt inställning <3 kram

Svar: Jo det var riktigt skönt att ha en bra dag! Kram! ♡
V E R O N I C A ❤

#5 - Pauline Hurtig

härligt!

Svar: Verkligen! :) Kram! ♡
V E R O N I C A ❤