Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Lugn helg | Panikångest.

Lugn helg | Panikångest.

Hej mina fina! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra helg men även en bra start på den nya veckan vi har fått nu. Helgen min har varit ganska lugn och avkopplad och det har inte hänt något sådär speciellt heller men jag gillar det. :)

Annars igår körde jag till min syster och min systerson och spendera nästan hela söndagen där och det var ju ett himla fint väder igår också så det var ju så toppen! Och det var riktigt skönt att bara lämna Perstorp för några timmar och bara komma iväg och det var verkligen något jag behövde, känna lugnet där borta var allt jag ville ha igår. 
 
En annan bra sak är att jag äntligen har boka tid til psykiatrin så jag kan få lite hjälp med min panikångest då den har blivit värre. Innan märkte jag inte av den på samma sätt som jag gör nu utan nu känner jag av den på en helt annan nivå. Nu när jag får panikångest så blir jag varm i hela ansiktet och det känns som jag har feber. Det är väldigt obehagligt måste jag erkänna och det är nästan varje dag nu jag får panik och jag gör inget heller som skulle framkalla det så jag måste verkligen få rätt på det.  Finns där hjälp man kan få så tycker jag att man ska ta den, man lever ju bara en gång. 
 
 
Vid det här laget så förstår ni nog att jag gillar att fotografera blommor/natur bilder. :)
 
Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. 
#1 - LIL BABUSTYLE - Vem sa att man inte kan läsa tankar?

Så fin bild!

Hoppas du får hjälp med panikångesten. Väntar själv utredning på psyk.

Svar: Tack! Det hoppas jag med, fick hjälp med det innan och det blev bättre ett tag men nu har det blivit värre så jag hoppas på det bästa. :) Drygt att vänta också tycker jag. Kram! ♡
acinorev.blogg.se