Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - My favorite bodymist | Victoria`s secret

My favorite bodymist | Victoria`s secret
 
LOVE SPELL
 Persika, körsbärsblomma och vit jasmin.
Denna body misten är den jag älskar mest eller har fastnat mest av från alla som jag har och den jag har använt mest av också som ni kan se. Jag älskar doften men jag kan inte riktigt beskriva doften men doften är iallafall "Persika, körsbärsblomma och vit jasmin" men jag tycker den doftar något annorlunda men kan inte riktigt sätta ord för vilket doft jag känner av men iallafall så luktar den så härligt och jag älskar den. Den är perfekt för vardags parfym tycker jag, den luktar inte för mycket men inte heller lite utan precis lagom som jag älskar och föredrar.
 
COCONUT PASSION
Vanilj och kokosnöt.
Den här body misten har jag använt rätt mycket av också men inte lika mycket som den första men denna är också en stor favorit och jag älskar den kombon med vanilj och kokos. Jag har inte varit så mycket för kokos innan men sen jag fick in denna i mitt liv så älskar jag den doften! Denna body misten använder jag dock inte så mycket på mig då jag inte tycker den håller i så länge utan jag har den på toa och sprayar när jag tycker det behöver lukta lite gott och jag tycker den är så perfekt för det. 
 
MIDNIGHT DARE
 Saftiga hallon och lockande sandelträ. 
Den här doften var inte min favorit i början då jag tyckte den doftade väldigt annorlunda än vad jag brukar gilla och att den var väldigt stark i doften. Men efter några användningar så är den verkligen min favorit och jag älskar doften nu! Först känner man doften av vanilj men sen känner man doften av hallon. Jag tycker den är ganska god och jag har alltid med den i väskan när jag ska åka iväg någonstans. 
 
ENDLESS LOVE
 Ljus äppelblom och ylang ylang.
 Nu kommer vi till den sista och det är denna! Denna doften luktar väldigt manligt tycker jag och antingen så gillar man den eller gillar man inte doften. Jag tycker den är ganska mörk i doften och därav luktar väldigt mycket manligt men för mig som älskar herrparfym så gillar jag den skarpt! En stor favorit hos mig. ❤️
 
Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. 
#1 - Anonym

Sv: tack så mycket! 😃

Haha Love spell är faktiskt den som jag avskyr mest. Smaken är som baken verkligen - delad 😉

Svar: Jaså? Hehe ja den är ju det! :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#2 - Josse

De luktar så gott!

Svar: Hehe en aning ja! :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#3 - Gabriella

Åh de luktar ju såå gott!!

Svar: Ja dom gör ju det. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#4 - elin

Bra favoriter! älskar coconut passion!<3

Svar: Hehe! Ja den är en stor favorit här hemma. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#5 - Louise

Älskar Victorias secret :D

Svar: Eller hur! Dom har så mycket bra saker tycker jag. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#6 - Mirre - Sweetwords

Snyggt inlägg där du tipsar =D, tack för tipsen

Svar: Tack! Kul att du gillade det. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#7 - Linda

Tack för tips:D

Svar: Varsågod! :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se