Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - november 2017

Mina bästa produkter till håret.
Idag tänkte jag visa er mina bästa produkter som jag har just nu till håret som jag verkligen gillar. Jag använder dessa produkterna ganska ofta. Och tänkte först börja med BATISTE dry schampoo och det är en produkt som verkligen har räddat mig flera gånger när mitt hår har blivit flottigt och jag inte har velat duschat eller orkat så har jag tagit torrschampo och det har verkligen funkat. Jag duschar håret en gång i veckan eller varann vecka, alltså inte ofta alls och någon gång då och då vill jag gärna friska upp håret lite och då använder jag torrschampo, funkar bra! :)  Sen har vi en hårolja som ger håret styrka som kommer från OXG kreatin oil och den oljan gillar jag skarpt. Jag använder den efter jag har tvättat håret och ibland också innan jag ska duscha och jag tycker absolut mitt hår har blivit ännu bättre än innan jag började använda denna produkt. :) Sen sist men absolut inte minst har vi ett värmeskydd ifrån LCC The Heat Is On- Heat Protector och den är så bra. Innan använde jag aldrig värmeskydd men nu använder jag det och jag har verkligen märkt skillnad på håret och det sliter inte lika mycket vilket jag verkligen gillar. :)
 

Har ni några hår produkter som ni bara älskar? :)
 
Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. ❤
Äntligen helg igen!
 Här står jag och duger så bra som jag är! :)
Igår var en ganska lugn fredag för mig faktiskt och det var ganska trist väder måste jag säga (ja även jag kan tycka det ibland) hehe. Det regnade nästan hela dagen men tack och lov var det uppehåll när jag skulle ut med hunden vilket var skönt, det gillade jag men även hunden (hon avskyr regn). :) Förutom det åt jag det jag har längtar efter hela veckan och det var hamburgare med bröd och attans vad gott det var. :) 
Idag måste jag fortsätta dammsuga hela lägenheten som jag började med igår men det blev så sent så var tvungen att sluta så ska bli klar med det men sen ska jag också tvätta. Jag brukar aldrig tvätta på lördagar utan torsdagar brukar vara min tvättdag men o torsdags orkade jag verkligen inte och mådde ganska dåligt och flyttade därför tiden tills idag men det är okej det med. :) 
 
Ska ni göra något spännande idag? :) 
Börjar dagen med frukost.
Godmorgon fina ni! ❤ Jag hoppas ni har fått en bra start på morgonen och att ni är taggad över dagen. Idag mår jag faktiskt mycket bättre än igår men vi tar det sakta men säkert och stressar inte här. Jag måste börja tänka över vad jag gör och vad jag kan göra för att minska stressen. Det första jag ska göra är att försöka börja äta mer än en måltid per dag, jag måste verkligen börja äta fler gånger om dagen än bara en gång. Min kropp mår så mycket sämre när jag äter så lite per dag så jag ska försöka mitt bästa.
Jag ska försöka äta frukost oftare eller ja så ofta jag kan då jag blir illamående när jag ska äta och får trycka i mig maten vilket inte är så speciellt roligt heller men jag ska se vad jag kan få i mig och göra det bästa.
Igår köpte jag hem BAKED MÜSLI med choklad från KELLOGG'S och eftersom det var en nyhet så var jag tvungen att köpa hem och testa och jag åt det nu till frukost och det var ganska gott faktiskt. Visst jag fick inte ner hela skålen men största delen fick jag ner i magen vilket kändes bra. Man ska ta tid på sig när man äter och inte stressa vilket jag alltid brukar göra men jag lär mig. :)

 
Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. ❤