Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - november 2017

Ny vinterjacka.
För ett bra tag sen nu beställde jag hem en ny vinterjacka från >Cellbes< och jag kunde verkligen inte vara gladare. Denna jackan har verkligen allt jag vill ha i en jacka. Den är varm vilket är det viktigaste  såklart men sen är den hur fin som helst och jag är jättenöjd med färgen på den. Passar mig väldigt bra tycker jag. :)
Jackan finner ni här >LÄNK<.
Ni som vill ha bra jackor för ett bra pris så tycker jag verkligen ni ska kolla in hemsidan för dom har bra utbud och har snygga kläder till oss lite större också vilket jag tycker om. :)
Bara en lugn dag.

Hej fina ni! Jag hoppas att allt är bra med er denna lördagen och att er helg har börjat bra. Hur är vädret hos er idag? Hos mig är det ganska molnigt men en aning dimmigt också så man ser knappt på långt avstånd vilket är dåligt för bilister och gäller att man har reflex på sig så man syns. :)

Vad som händer hos mig idag är knappast ingenting och det är för jag inte har lust eller ork idag att göra något heller. Delvis har jag jätteont i kroppen men sen har jag väldigt ont i mina bröstvårtor (kanske för mycket information) men jag vet inte alls vad som har hänt och nej jag är inte gravid och det har inte med mens att göra då jag går på p-piller och får inte mens och jag har ingen aning alls vad som har hänt men jag hoppas det går över snart.

 Nu tänkte jag skulle gå ut med hunden innan det blir för mörkt och sen göra lite mat så vi hörs mer senare. :)

Lite snö kom igår.
Hej fina ni! Hur mår ni idag? Med mig är det ganska bra faktiskt och igår var det också en bra dag vilket jag gillar och hoppas att denna dagen blir lika bra som igår. På tal om igår så kom faktiskt vår första snö men det var dock inte mycket alls som kom men det var så mysigt med det lilla som faktiskt kom och jag passade även på att fotografera lite ute. Jag brukar alltid fotografera samtidigt som jag är ute med hunden men jag tog med mig mitt dåliga minneskort som låser sig varje gång man stoppar i det i kameran så det blev inga bilder just då men efter jag hade varit ute med henne så tog jag mig själv på samma runda och fotograferade lite. Det var lite kallt men ack så mysigt med snön. :)

Idag har det dock kommit lite mer men just nu är det bara slask vilket jag avskyr, hellre snö om den får ligga annars kan den lika bra dra härifrån tycker jag. Hur är vädret hos er idag? :)


Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. ❤