Ny vinterjacka.

För ett bra tag sen nu beställde jag hem en ny vinterjacka från >Cellbes< och jag kunde verkligen inte vara gladare. Denna jackan har verkligen allt jag vill ha i en jacka. Den är varm vilket är det viktigaste  såklart men sen är den hur fin som helst och jag är jättenöjd med färgen på den. Passar mig väldigt bra tycker jag. :)
Jackan finner ni här >LÄNK<.
Ni som vill ha bra jackor för ett bra pris så tycker jag verkligen ni ska kolla in hemsidan för dom har bra utbud och har snygga kläder till oss lite större också vilket jag tycker om. :)

Lite snö kom igår.

Hej fina ni! Hur mår ni idag? Med mig är det ganska bra faktiskt och igår var det också en bra dag vilket jag gillar och hoppas att denna dagen blir lika bra som igår. På tal om igår så kom faktiskt vår första snö men det var dock inte mycket alls som kom men det var så mysigt med det lilla som faktiskt kom och jag passade även på att fotografera lite ute. Jag brukar alltid fotografera samtidigt som jag är ute med hunden men jag tog med mig mitt dåliga minneskort som låser sig varje gång man stoppar i det i kameran så det blev inga bilder just då men efter jag hade varit ute med henne så tog jag mig själv på samma runda och fotograferade lite. Det var lite kallt men ack så mysigt med snön. :)

Idag har det dock kommit lite mer men just nu är det bara slask vilket jag avskyr, hellre snö om den får ligga annars kan den lika bra dra härifrån tycker jag. Hur är vädret hos er idag? :)


Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. ❤

En riktigt mysig helg.

Hej fina ni! Jag hoppas ni har haft en bra helg och att den har varit mysig. Min helg började ganska kaotiskt då jag vaknade med magsmärtor och det slutade ju inte där heller utan fortsatte hela dagen så vi spenderade faktiskt hela dagen och kvällen i soffan vilket jag nästan aldrig brukar göra då jag inte tycker min soffa är direkt mysig men jag gjorde det mysigt med täcke och kudde och jag får inte glömma att jag tände massa ljus också vilket var så behövligt då jag älskar när det luktar gott i lägenheten. Dom ljusen jag har nu är från IKEA och det är med jordgubbsdoft och jag trodde aldrig jag skulle gilla dom när jag fick dom men det är faktiskt en behaglig doft och det luktar som sommar och som midsommar, mys! Mina föräldrar och min ena syster var så snälla och köpte lite saker till mig som jag behövde och dom köpte även lite godis och jag har faktiskt blivit duktig att hålla mig till 1 gång i veckan och det går ganska bra och jag är inte lika sugen på det som jag var innan utan åt några stycken sen var det nog vilket är ganska okej tycker jag. :)
Och inte nog att jag faktiskt åt godis i soffan så åt jag faktiskt middag i soffan vilket blev en pizza från Dr.Oetker och jag har aldrig testat någon pizza ifrån dom men denna var riktigt god och den kommer jag verkligen köpa fler gånger. Ska nästa gång kolla vad dom har för fler pizzor i affären som jag kan testa. :)