Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - september 2017

Förlorat mig själv helt.

Hej fina ni! ❤
Jag hoppas att allt är bra med er denna tisdagen och att ni har haft en bra start på nya veckan. Har ni några mål eller utmaningar som ni sätter för vecka för vecka? För jag funderar faktiskt på att göra det och se hur det går. Jag tror att det hade funkat för mig eller att göra upp en lista för varje dag som jag ska göra eller klara av för dagen. Jag känner bara att jag vill försöka hitta tillbaka till mig själv och med det menar jag att jag känner att jag har tappat mig själv på sista tiden och vet inte vem jag är egentligen. Jag vet det tar hela livet att lära känna sig själv men på senaste tiden har jag verkligen tappat på allt. Jag vet inte längre vad jag gillar eller vad jag ogillar och jag har tappat intresse för lite saker som jag innan gillade verkligen mycket som jag nu inte gillar lika skarpt. Visst det kan såklart gå perioder i livet där man ändrar sig om vad man gillar och inte gillar men jag vet inte men jag hoppas det ändrar sig. Hur hittar man tillbaka till den passionen man hade innan för livet men även för andra saker?

Det är något med svartvita bilder som jag verkligen har blivit helt förälskad i. 
Mitt favorit godis : NATURGODIS.
 
Vilket är ditt favorit godis? :)
JAG KLARADE DET! ✌🏻

Ni anar inte hur glad jag är just nu faktiskt och ni ska bara veta hur stolt jag är över mig själv. Jag tog mig i kragen idag och åkte till affären, det gick ganska bra faktiskt. Först tog jag en korg och bara gick rundor för att kolla läget hur magen skulle reagera. Det känns så dumt att börja plocka saker och lägga i ifall man skulle behöva gå ut ifrån butiken. Så idag tog jag det bara lugnt i affären och stressade inte och försökte intala mig själv hela tiden att detta kommer gå bra och det gjorde det självklart också. :)

När jag var på Netto idag så fann jag två stycken badrumsmattor som jag verkligen föll för direkt och som ni ser ovanför så är färgerna helt i min smak. Ena är ljusrosa och den andra är mörkblå men superfina båda två och det kommer bli bra här hemma tycker jag. BRA KÖP!
Sen efter jag hade varit på Netto en runda så körde jag även inom Ica då jag behövde pommes och när jag väl var där så fann jag världens fiiiiiiinaste klocka, ni anar inte hur nöjd jag är över det köpet. Jag har varit ute efter en klocka väldigt länge iallafall snart i ett år då min andra gick helt plötsligt i sönder. Så fann jag denna idag och jag föll direkt. Det var ju verkligen kärlek vid första ögonblicket och jag tvekade inte en enda sekund och då visste jag också att det var rätt köp. :)