Mitt favorit godis : NATURGODIS.

 
Vilket är ditt favorit godis? :)

JAG KLARADE DET! ✌🏻

Ni anar inte hur glad jag är just nu faktiskt och ni ska bara veta hur stolt jag är över mig själv. Jag tog mig i kragen idag och åkte till affären, det gick ganska bra faktiskt. Först tog jag en korg och bara gick rundor för att kolla läget hur magen skulle reagera. Det känns så dumt att börja plocka saker och lägga i ifall man skulle behöva gå ut ifrån butiken. Så idag tog jag det bara lugnt i affären och stressade inte och försökte intala mig själv hela tiden att detta kommer gå bra och det gjorde det självklart också. :)

När jag var på Netto idag så fann jag två stycken badrumsmattor som jag verkligen föll för direkt och som ni ser ovanför så är färgerna helt i min smak. Ena är ljusrosa och den andra är mörkblå men superfina båda två och det kommer bli bra här hemma tycker jag. BRA KÖP!
Sen efter jag hade varit på Netto en runda så körde jag även inom Ica då jag behövde pommes och när jag väl var där så fann jag världens fiiiiiiinaste klocka, ni anar inte hur nöjd jag är över det köpet. Jag har varit ute efter en klocka väldigt länge iallafall snart i ett år då min andra gick helt plötsligt i sönder. Så fann jag denna idag och jag föll direkt. Det var ju verkligen kärlek vid första ögonblicket och jag tvekade inte en enda sekund och då visste jag också att det var rätt köp. :)

Bra respons från er | Bästa mamma ❤

Jag måste verkligen tacka er för den underbara responsen jag fick av er från mitt förra inlägg. Ni är helt underbara alltså, jag blev så rörd av era fina kommentarer. Ni är helt enkelt bäst! 
På senaste tiden eller ja rätta sagt senaste månaden så har min panikångest blivit ännu värre, så värre att jag nu i dagsläge inte ens klarar av att handla själv vilket är så jobbigt. Att ens köra till en matbutik är bara rena paniken för mig och min mage börjar direkt och jag klarar verkligen inte av det. Jag vet att man ska övervinna sin rädsla eller sin panik men jag trodde verkligen allt var på väg att vända medans allt bara gick neråt och blev värre för varje dag. 
Innan jag kontaktade min mamma och frågade henne om hon kunde handla till mig så försökte jag faktiskt 5 gånger att försöka komma till affären men så fort jag närmade garaget så började magen och jag fick gå tillbaka igen. Rätt pinsamt att gå fram och tillbaka några gånger för där folk ute som tittade på mig varje gång, dom undrade säkert vad jag höll på med, hehe.

Jag kontaktade mamma och frågade om hon kunde handla vilket hon kunde göra vilket var skönt. Nu har jag mat hemma för denna veckan som är kvar och det är ganska skönt och slippa tänkta mer på det. Hon är världens bästa som alltid ställer upp, vet inte vad jag hade gjort utan henne. ❤