Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - JAG KLARADE DET! ✌🏻

JAG KLARADE DET! ✌🏻

Ni anar inte hur glad jag är just nu faktiskt och ni ska bara veta hur stolt jag är över mig själv. Jag tog mig i kragen idag och åkte till affären, det gick ganska bra faktiskt. Först tog jag en korg och bara gick rundor för att kolla läget hur magen skulle reagera. Det känns så dumt att börja plocka saker och lägga i ifall man skulle behöva gå ut ifrån butiken. Så idag tog jag det bara lugnt i affären och stressade inte och försökte intala mig själv hela tiden att detta kommer gå bra och det gjorde det självklart också. :)

När jag var på Netto idag så fann jag två stycken badrumsmattor som jag verkligen föll för direkt och som ni ser ovanför så är färgerna helt i min smak. Ena är ljusrosa och den andra är mörkblå men superfina båda två och det kommer bli bra här hemma tycker jag. BRA KÖP!
Sen efter jag hade varit på Netto en runda så körde jag även inom Ica då jag behövde pommes och när jag väl var där så fann jag världens fiiiiiiinaste klocka, ni anar inte hur nöjd jag är över det köpet. Jag har varit ute efter en klocka väldigt länge iallafall snart i ett år då min andra gick helt plötsligt i sönder. Så fann jag denna idag och jag föll direkt. Det var ju verkligen kärlek vid första ögonblicket och jag tvekade inte en enda sekund och då visste jag också att det var rätt köp. :)
#1 - Gabriella

Såå härligt!!