Hela 5 år.

Jag kan knappt förstå eller jag kan verkligen inte förstå att min hund redan är 5 år gammal. Dessa åren har verkligen bara flugit förbi och det känns så overklig på samma gång. Jag kan verkligen inte förstå att jag redan har haft henne så länge. Jag hämtade henne när hon var 3 månader och nu är hon redan 5 år gammal. Lite skrämmande hur snabbt tiden har gått men samtidigt helt underbart för hon är världens bästa alltså. Så mycket vi har lärt varandra och så mycket kärlek hon har lärt mig. Jag hoppas vi får flera underbara år tillsammans, hon och jag mot världen. ❤

Min sömn är helt kaos.

Hej fina ni! Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt lite bättre och först och främst vill jag så gärna tacka er för era så underbara kommentarer på förra inlägget, ni är helt fantastiska! ❤

Vad har ni gjort idag? Idag har jag mest tagit det lugnt och gjort några matlådor vilket var så skönt dock skulle jag egentligen ner och handlat idag men blev inte av. Min kyl är så tom just nu och det enda jag har där är blötmat till katten samt yoghurt. Så imorgon måste jag verkligen ner och försöka handla hem lite och jag tänkte jag måste börja handla mer frukt. Jag brukar ofta ha banan hemma men tänkte se om jag kan handla något roligare än just banan. Sen tänkte jag även köpa något mer mättande och ha som frukost då jag inte känner att jag blir direkt mättande på yoghurt så ska se vad jag hittar imorgon. :)

På tal om hur rubriken lyder så är det så att min sömn har blivit helt rubbad. Jag sover väldigt få timmar om dagen och sover aldrig längre om nätterna, jag försöker verkligen och kan ligga där i flera tummar tills jag ger upp och gör något annat istället. Jag vill ha tillbaka mina gamla rutiner som var så mycket bättre än vad jag har nu. Nu sover jag lite då och då när jag väl kan men jag vill kunna sova igenom en hel natt som jag brukade göra. Har ni något tips? :)

 

Bästa myssetet.


Bästa myssettet ifrån H&M.


Hej fina ni!

Hur mår ni idag? Idag mår jag sådär faktiskt och mår inte alls hundra procent idag måste jag säga och jag har ingen aning om varför eller vad det beror på. Jag har inte alls mått bra på senaste tiden och jag vet att det beror på min depression men det har varit något annat med mig på senaste tiden som jag inte riktigt kan sätta fingret på men ja, finns inget att göra direkt just nu och det är bara att hålla ut.

Förutom det så tänkte jag idag visa er myssetet som jag beställde för någon vecka sen som jag skrev i förra inlägget här nedanför som jag är så himla nöjd med. Det är en huvtröja samt ett par joggers i velour och jag älskar det materialet måste jag säga. Dom är så mysiga att ha på sig och ganska varma också. :)