Min sömn är helt kaos.

Hej fina ni! Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt lite bättre och först och främst vill jag så gärna tacka er för era så underbara kommentarer på förra inlägget, ni är helt fantastiska! ❤

Vad har ni gjort idag? Idag har jag mest tagit det lugnt och gjort några matlådor vilket var så skönt dock skulle jag egentligen ner och handlat idag men blev inte av. Min kyl är så tom just nu och det enda jag har där är blötmat till katten samt yoghurt. Så imorgon måste jag verkligen ner och försöka handla hem lite och jag tänkte jag måste börja handla mer frukt. Jag brukar ofta ha banan hemma men tänkte se om jag kan handla något roligare än just banan. Sen tänkte jag även köpa något mer mättande och ha som frukost då jag inte känner att jag blir direkt mättande på yoghurt så ska se vad jag hittar imorgon. :)

På tal om hur rubriken lyder så är det så att min sömn har blivit helt rubbad. Jag sover väldigt få timmar om dagen och sover aldrig längre om nätterna, jag försöker verkligen och kan ligga där i flera tummar tills jag ger upp och gör något annat istället. Jag vill ha tillbaka mina gamla rutiner som var så mycket bättre än vad jag har nu. Nu sover jag lite då och då när jag väl kan men jag vill kunna sova igenom en hel natt som jag brukade göra. Har ni något tips? :)