Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - january 2018

Veronica - HISS ELLER DISS.
Idag tänkte jag börjar med något nytt på bloggen och det är att jag "hissar eller dissar" allt från produkter till kläder. Ja jag har gjort några inlägg där jag har hissat och dissat men aldrig fortsatt riktigt med det och jag tycker ju det är jättekul och se vad folk gillar och inte gillar. Så idag är det mer skönhet produkter jag tänkte hissa och dissa och om ni skulle gilla dessa inlägg så glöm inte att GILLA längst ner. :)

HISSAR:

APOLIVA`S ansiktsvatten - Jag har nog aldrig testat ett bättre ansiktsvatten än just detta ifrån Apoliva och denna produkt är hur bra som helst och har ni aldrig testat denna så gör det. Jag har väldigt känslig hud och känner att just denna fungerar väldigt bra och irriterar inte min hud vilket är skönt.

BIC soleil lady gel - Jag har testat många raklödder i mitt liv men jag köper alltid denna produkt igen för jag vet att den fungerar på mig som har väldigt känslig och torr hud och jag vet den är bra och därför jag alltid köper om denna. :)

OLAY night recovery cream - Om det är något jag är väldigt dålig på att använda så är det nattkräm och dagkräm men när jag köpte denna nattkrämen så använde jag denna flitig men tyvärr är den slut nu och jag ska försöka se om jag hittar den igen för den är så bra. Jag är väldigt torr i ansiktet och den återfuktar mitt ansikte väldigt bra vilket jag tycker är skönt. :)


DISSAR:

BIC miss soleil - Dessa rakhyvlarna är dom värsta jag någonsin har testat i hela mitt liv. Jag har nog aldrig testat rakhyvlar som har varit såhär hemska och då har jag även testat billigare men även dyrare som har varit ännu bättre än just dessa. Jag vet inte om felet ligger hos mig eller hos produkten det vet jag inte. Jag kan inte raka benen, muttan eller armhålorna utan att det skär upp min hud och det blöder fruktansvärt mycket och det gör så himla ont efteråt. Vilket jag inte alls tycker om och inte tycker är bra så denna produkt rekommenderar jag INTE till någon med känslig hud, usch nej!

ALPI FRESH flow deo - Den här deodoranten är den VÄRSTA jag har testat och jag verkligen avskyr denna och tänker aldrig mer använda denna produkt. Jag vet inte vad som är just fel på denna men jag har testat andra från samma märke som har funkat hur bra som helst som jag använder men denna fungerar inte alls. När jag använder denna så svettas jag så mycket att det rinner ner på kläderna och jag svettas nästan aldrig under armana men när jag använder denna så är det nästan som ett vattenfall under armarna vilket är så obehagligt.

OGX nourishing coconut milk - Jag gillar att testa nya produkter till håret då mitt hår är ganska slitigt och jag ogillar att gå till en frisör då jag lider av panikångest så jag vill gärna hålla det fräsch med hjälp av olika produkter. Så jag köpte denna produkt och jag gillade den första gången och jag älskade doften men mitt hår blev så fettigt av denna så jag slutade använda den. Jag testade i blöt hår och torrt hår men det blev så fettigt och jag har ingen aning om varför. Jag vet inte om man måste använda den fler gånger eller inte men vi får se. 
Börjar året med otur.

Hej fina ni!
Hur mår ni idag? Jag mår ganska bra idag fast händelsen igår men jag är fortfarande ganska öm i kroppen men annars är det faktiskt bra så jag ska inte klaga. :)

På tal om rubriken jag har skrivit idag så tänkte jag skriva lite om otur jag redan har haft på dessa 2 veckorna. Det är helt märkligt för mig hur man kan få med sig otur och börja året med otur. Jag trodde att detta året skulle vara det bästa året men det kanske kommer senare, vem vet.
Så första veckan (alltså förra veckan) så beställde jag en ny telefon från 3 som är mitt operatör som jag gillar och skulle då förnöja mitt abonnemang och då skaffa ny telefon samtidigt. Jag hämtade ut paketet på onsdagen och var väldigt peppad på en ny telefon. Mina föräldrar var här den dagen också av andra anledningar och min pappa var väldigt pepp på den nya telefonen också och jag lät han öppna den. Vi tog fram boxen där mobilen ska ligga men telefonen är inte där och jag trodde först det var ett skämt och blev helt förvånad. Sen insåg vi ganska snabbt hur paketet egentligen såg ut och hur sakerna låg i paketet att någon hade tagit telefonen. Så jag ringde direkt till 3 och gjorde en reklamation och nu väntar jag på en ny telefon och jag HOPPAS verkligen att jag får den och att ingen tar den också.

Det var första oturen jag hade och nu tänkte jag prata om andra oturen som hände igår. Jag skulle köra och handla och då var väglaget väldigt bra men när jag kommer ifrån affären såg jag att det hade fryst till lite men tänkte inte mer på det och kör hem. När jag kommer till en väg där jag ska svänga in till min gata så flyger jag av mopeden och får mopeden på mina ben. Så jag försöker resa mig då jag ser att där kommer en bil längre ifrån och jag tänker bara "kör inte på mig". Men denna mannen som kommer stannar och hjälper mig från vägen och plockar upp mina saker som har ramlat ut och frågar flera gånger om jag är okej och jag säger ja jag är okej och tack för du stannade. Sen när han kör så börjar chocken komma och jag börjar gråta. Och jag tar mopeden och börjar leda den mot garaget då jag var nära. Jag kollar så mopeden är okej och den ser bra ut och sen kollar jag jackan, jag vet det låter så konstigt att jag inte kollar mig själv först men jag var så rädd om min jacka då den är ny och jag älskar den. Tack och lov blev det ingen större skada jackan utan bara en skråma som jag kan leva med. Under denna händelsen så ringde min mamma och jag grät samtidigt så hon blev så orolig att något hade hänt men jag ringde henne sen när jag hade lugnat ner mig och att chocken hade lagt sig lite. Jag fick lite skråmor här och där men inga allvarliga skader, tack och lov. Så nu tänker jag låta den mopeden stå i garaget och inte köra på ett tag.

Så man kan väl säga att året mitt inte har börjat det bästa men jag HOPPAS det verkligen vänder för jag behöver lite tur i mitt liv nu känner jag. :)


(𝐵𝒾𝓁𝒹 𝓁å𝓃𝒶𝒹 𝒻𝓇å𝓃 𝑔𝑜𝑜𝑔𝓁𝑒.)
Lördag.

Hej fina ni!
Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt ganska bra idag vilket är skönt. Det har varit mycket bra på senaste tiden faktiskt och jag har även slutat helt med mina mediciner till magen och konstigt nog är magen så mycket bättre nu än innan. Jag tog cirka 6 tabletter per dag och det hjälpte knappt. Jag tror att magen till slut blir van vid det och då slutar dom fungerar kanske, jag vet inte om det är så men det verkar lite så men det känns skönt att slippa ha problem med magen men jag ska inte säga för mycket för det kan vända så jag håller tummarna. :)

Vad gör ni idag? Idag ska jag själv bara ta det lugnt efter en stressig dag igår jag hade med all tvätt och sånt men idag blir det bara en mysig dag/kväll vilket man också behöver ibland i sitt liv. Har även tänt massa ljus i vardagsrummet och bara har en mysig stund och äter lite riskakor. :)

𝐵𝒿𝓊𝒹𝑒𝓇 𝓅å 𝑒𝓃 𝓈𝑒𝓁𝒻𝒾𝑒 𝒷𝒾𝓁𝒹 𝒾𝒹𝒶𝑔.