Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - january 2018

Igår var en riktigt stressig dag.
En riktigt god glutenfri kladdkaka.😍
Hej fina ni! 
Hur mår ni idag? Idag mår jag faktiskt ganska bra faktiskt vilket är så skönt. Igår hade jag en sådan stressig dag med allt som skulle göras och det som gör mig mer stressad var att jag inte hann bli klart med allt jag skulle, usch! Jag tycker ibland det är så jobbigt när jag inte blir klar med det jag ska göra den dagen och att det drar ut tills nästa dag eller när jag väl tar tag i det. Jag har haft ett riktigt bra tempo början av veckan och har fått gjort mycket saker som jag inte har tagit tag i riktigt och det känns helt okej faktiskt men idag ska jag ta tag i det som jag inte gjort igår och idag ska jag bli klart med det helt enkelt. :)

Förutom det så var jag faktiskt på netto igår och fann något som lockade mina ögon, det var en kladdkaka. Jag älskar ju kladdkaka och jag brukar oftast köpa en från Ica som jag älskar men fann en glutenfri kladdkaka som jag tyckte lät spännande så jag köpte den och testade den och den var faktiskt väldigt god och jag kommer absolut köpa om den fler gånger. :)

NEW IN.

Förra veckan hittade jag några bra saker till "kontoret" dock har jag inget kontor här hemma då jag bor i en etta men jag hittade några saker som jag verkligen gillade och som jag behöver för att min vardags ska fungera. Jag hittade först en bra förvaringslåda där jag tänkte man kunde förvara några saker kanske? Jag har ingen aning faktiskt men det är alltid bra att ha mer förvaring tycker jag. Sen köpte jag en ny pärm i samma mönster som förvaringslådan vilket jag tyckte var snyggt, jag gillar när saker matchar ihop. Ja jag köpte en ny pärm fast att jag redan har massa hemma men jag tycker inte man kan få för många pärmar hemma och speciellt inte nu när det är nytt år, behöver en ny pärm för papperna för i år. Inte nog med dessa två sakerna så köpte jag även två anteckningsböcker som var så himla fina tyckte jag. Inte för att jag brukar använda anteckningsböcker men kan alltid vara bra att ha hemma tycker jag. Till slut köpte jag en veckoplanerare vilket jag verkligen behöver i mitt liv och JAG ska börja använda den snart, haha jag är jättedålig att skriva ner vad jag ska göra om dagarna eller viktiga saker men jag ska förbättra mig på den punkten! :)

 
DAGENS SMOOTHIE.
Dagens smoothie var rätt enkel och väldigt god faktiskt. Denna gången använde jag yoghurt med smak av vanilj och banan och det blev så himla gott faktiskt. Jag trodde först det skulle smaka för mycket banan men det blev faktiskt en väldigt god smak och lite smak av banan vilket jag tyckte om. :)


 Dagens smoothie bestod av:
>Banan<
>Jordgubbar<
>Exotisk frukt <
>Yoghurt (banan & vanilj) <