Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Börjar året med otur.

Börjar året med otur.

Hej fina ni!
Hur mår ni idag? Jag mår ganska bra idag fast händelsen igår men jag är fortfarande ganska öm i kroppen men annars är det faktiskt bra så jag ska inte klaga. :)

På tal om rubriken jag har skrivit idag så tänkte jag skriva lite om otur jag redan har haft på dessa 2 veckorna. Det är helt märkligt för mig hur man kan få med sig otur och börja året med otur. Jag trodde att detta året skulle vara det bästa året men det kanske kommer senare, vem vet.
Så första veckan (alltså förra veckan) så beställde jag en ny telefon från 3 som är mitt operatör som jag gillar och skulle då förnöja mitt abonnemang och då skaffa ny telefon samtidigt. Jag hämtade ut paketet på onsdagen och var väldigt peppad på en ny telefon. Mina föräldrar var här den dagen också av andra anledningar och min pappa var väldigt pepp på den nya telefonen också och jag lät han öppna den. Vi tog fram boxen där mobilen ska ligga men telefonen är inte där och jag trodde först det var ett skämt och blev helt förvånad. Sen insåg vi ganska snabbt hur paketet egentligen såg ut och hur sakerna låg i paketet att någon hade tagit telefonen. Så jag ringde direkt till 3 och gjorde en reklamation och nu väntar jag på en ny telefon och jag HOPPAS verkligen att jag får den och att ingen tar den också.

Det var första oturen jag hade och nu tänkte jag prata om andra oturen som hände igår. Jag skulle köra och handla och då var väglaget väldigt bra men när jag kommer ifrån affären såg jag att det hade fryst till lite men tänkte inte mer på det och kör hem. När jag kommer till en väg där jag ska svänga in till min gata så flyger jag av mopeden och får mopeden på mina ben. Så jag försöker resa mig då jag ser att där kommer en bil längre ifrån och jag tänker bara "kör inte på mig". Men denna mannen som kommer stannar och hjälper mig från vägen och plockar upp mina saker som har ramlat ut och frågar flera gånger om jag är okej och jag säger ja jag är okej och tack för du stannade. Sen när han kör så börjar chocken komma och jag börjar gråta. Och jag tar mopeden och börjar leda den mot garaget då jag var nära. Jag kollar så mopeden är okej och den ser bra ut och sen kollar jag jackan, jag vet det låter så konstigt att jag inte kollar mig själv först men jag var så rädd om min jacka då den är ny och jag älskar den. Tack och lov blev det ingen större skada jackan utan bara en skråma som jag kan leva med. Under denna händelsen så ringde min mamma och jag grät samtidigt så hon blev så orolig att något hade hänt men jag ringde henne sen när jag hade lugnat ner mig och att chocken hade lagt sig lite. Jag fick lite skråmor här och där men inga allvarliga skader, tack och lov. Så nu tänker jag låta den mopeden stå i garaget och inte köra på ett tag.

Så man kan väl säga att året mitt inte har börjat det bästa men jag HOPPAS det verkligen vänder för jag behöver lite tur i mitt liv nu känner jag. :)


(𝐵𝒾𝓁𝒹 𝓁å𝓃𝒶𝒹 𝒻𝓇å𝓃 𝑔𝑜𝑜𝑔𝓁𝑒.)
#1 - Netti Starby

Nej vilken otur du har haft och hoppas att det vänder! Kramis

Svar: Ja jag hoppas det med faktiskt. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#2 - Sofie

Oj, ja det har verkligen varit otur för dig i början på detta året. Hoppas det vänder för dig =)

#3 - MALIN

Åh nej, vilken otur du har! Kram

Svar: Ja, jag hoppas det kommer ändras. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#4 - Julia Svensson

Åh nej vilken otur du har!

Svar: Ja verkligen, jag hoppas på det bästa. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#5 - Dixi Wonderland

Hoppas att det vänder för dig :)

Svar: Tack det hoppas jag med. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#6 - Gabriella

Men usch så trist med sån otur!!

Svar: Ja verkligen, jag hoppas det verkligen ändras. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se