Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Igår var en riktigt stressig dag.

Igår var en riktigt stressig dag.
En riktigt god glutenfri kladdkaka.😍
Hej fina ni! 
Hur mår ni idag? Idag mår jag faktiskt ganska bra faktiskt vilket är så skönt. Igår hade jag en sådan stressig dag med allt som skulle göras och det som gör mig mer stressad var att jag inte hann bli klart med allt jag skulle, usch! Jag tycker ibland det är så jobbigt när jag inte blir klar med det jag ska göra den dagen och att det drar ut tills nästa dag eller när jag väl tar tag i det. Jag har haft ett riktigt bra tempo början av veckan och har fått gjort mycket saker som jag inte har tagit tag i riktigt och det känns helt okej faktiskt men idag ska jag ta tag i det som jag inte gjort igår och idag ska jag bli klart med det helt enkelt. :)

Förutom det så var jag faktiskt på netto igår och fann något som lockade mina ögon, det var en kladdkaka. Jag älskar ju kladdkaka och jag brukar oftast köpa en från Ica som jag älskar men fann en glutenfri kladdkaka som jag tyckte lät spännande så jag köpte den och testade den och den var faktiskt väldigt god och jag kommer absolut köpa om den fler gånger. :)