Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Veronica Möller - Veronica - HISS ELLER DISS.

Veronica - HISS ELLER DISS.
Idag tänkte jag börjar med något nytt på bloggen och det är att jag "hissar eller dissar" allt från produkter till kläder. Ja jag har gjort några inlägg där jag har hissat och dissat men aldrig fortsatt riktigt med det och jag tycker ju det är jättekul och se vad folk gillar och inte gillar. Så idag är det mer skönhet produkter jag tänkte hissa och dissa och om ni skulle gilla dessa inlägg så glöm inte att GILLA längst ner. :)

HISSAR:

APOLIVA`S ansiktsvatten - Jag har nog aldrig testat ett bättre ansiktsvatten än just detta ifrån Apoliva och denna produkt är hur bra som helst och har ni aldrig testat denna så gör det. Jag har väldigt känslig hud och känner att just denna fungerar väldigt bra och irriterar inte min hud vilket är skönt.

BIC soleil lady gel - Jag har testat många raklödder i mitt liv men jag köper alltid denna produkt igen för jag vet att den fungerar på mig som har väldigt känslig och torr hud och jag vet den är bra och därför jag alltid köper om denna. :)

OLAY night recovery cream - Om det är något jag är väldigt dålig på att använda så är det nattkräm och dagkräm men när jag köpte denna nattkrämen så använde jag denna flitig men tyvärr är den slut nu och jag ska försöka se om jag hittar den igen för den är så bra. Jag är väldigt torr i ansiktet och den återfuktar mitt ansikte väldigt bra vilket jag tycker är skönt. :)


DISSAR:

BIC miss soleil - Dessa rakhyvlarna är dom värsta jag någonsin har testat i hela mitt liv. Jag har nog aldrig testat rakhyvlar som har varit såhär hemska och då har jag även testat billigare men även dyrare som har varit ännu bättre än just dessa. Jag vet inte om felet ligger hos mig eller hos produkten det vet jag inte. Jag kan inte raka benen, muttan eller armhålorna utan att det skär upp min hud och det blöder fruktansvärt mycket och det gör så himla ont efteråt. Vilket jag inte alls tycker om och inte tycker är bra så denna produkt rekommenderar jag INTE till någon med känslig hud, usch nej!

ALPI FRESH flow deo - Den här deodoranten är den VÄRSTA jag har testat och jag verkligen avskyr denna och tänker aldrig mer använda denna produkt. Jag vet inte vad som är just fel på denna men jag har testat andra från samma märke som har funkat hur bra som helst som jag använder men denna fungerar inte alls. När jag använder denna så svettas jag så mycket att det rinner ner på kläderna och jag svettas nästan aldrig under armana men när jag använder denna så är det nästan som ett vattenfall under armarna vilket är så obehagligt.

OGX nourishing coconut milk - Jag gillar att testa nya produkter till håret då mitt hår är ganska slitigt och jag ogillar att gå till en frisör då jag lider av panikångest så jag vill gärna hålla det fräsch med hjälp av olika produkter. Så jag köpte denna produkt och jag gillade den första gången och jag älskade doften men mitt hår blev så fettigt av denna så jag slutade använda den. Jag testade i blöt hår och torrt hår men det blev så fettigt och jag har ingen aning om varför. Jag vet inte om man måste använda den fler gånger eller inte men vi får se. 
#1 - My

Då vet man vad man inte ska prova för några rakhyvlar iallfall!!

Svar: Ja, bra att man kan dela med sig om produkterna är bra eller dåliga. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se

#2 - MALINDENISE

Bra recensioner! ​Trevlig helg! :D

Svar: Vad kul att du tyckte det. :) Kram! ♡
acinorev.blogg.se