NEW IN.

Rosa rullvagn.
Så idag tänkte jag visa er en annan sak som är nytt i mitt hem och det är en rosa rullvagn som jag är så nöjd över. Den här rullvagnen köpte jag faktiskt på Netto. Jag har länge tänkt om jag skulle köpa den eller inte men sen såg jag att den var billigare så jag passade på. Ibland är det bättre att vänta för ibland kan det faktiskt bli billigare. Jag funderade ett tag på vart jag skulle ha den men det fick bli i badrummet och jag blev faktiskt nöjd över hur bra den passar in där. Jag har mycket rosa där inne så det passade bara bra med en rosa rullvagn där inne också. :)
 

Jag älskar mina nya skor.

Nya skor från SKOPUNKTEN.

Alltså hallå, kolla in mina nya skor jag fick hem denna veckan från SKOPUNKTEN som jag absolut bara älskar! Jag behövde nya träningsskor då mina var helt söndriga och eftersom jag ska börja ta tag i träningen så behövde jag nya skor så hittade jag två par som jag verkligen föll för. Ett par svarta och ett par röda, så snygga och så sköna också. :) Sen köpte jag ett par rosa skor som kommer passa nu i vår samt till sommaren och till sist köpte jag ett par skor som jag även har haft innan som är en stor favorit hos mig men köpte en annan färg och det fick bli ett par blåa, jag behöver lite mer färgglada skor eller ja andra färger förutom svarta. Jag skulle gärna vilja ha vita eller beige men det går ju inte. Dom blir ju smutsiga snabbt och det ogillar jag verkligen.

Det bästa med skopunkten vad jag tycker är att det är ta 3 betala för 2 eller ta 2 och sen andra paret på halva priset. Rekommenderar verkligen den hemsidan/butiken då dom har bra skor och bra kvalité på skorna vilket jag gillar.

Testat ny ansiktsmask.

Inlägget innehåller adlinks.
Strawberry Cream Mask.

Så häromdagen var mina föräldrar på Gekås Ullared och där köpte dom några saker till mig bland annat denna masken som jag var så glad över att få testa. Som ni kanske har förstått är jag ute efter en bra mask som återfuktar mitt ansikte men också någon som min hy faktiskt gillar. Så jag fann denna på hemsidan och bad min mamma köpa den och jag gillade redan den efter första användningen, alltså den var så himla bra. Just denna masken är till för torr hy men där finns även andra. Så om ni skulle vara intresserad av att testa denna masken eller någon annan av just detta märket så finner ni det även på Nordicfeel och ni finner just masken som jag använder här.