En solig tisdag.

Godmorgon på er denna underbara tisdagen! Idag är jag så himla pigg och det kan ju delvis vara för jag faktiskt fick mer än 3 timmar sömn inatt vilket var så behövligt må jag säga och så skönt att faktiskt vakna upp pigg för en gång skull. 🙂 Verkar som att vädret kommer bli underbart idag och sol vilket är skönt och ganska härligt samtidigt. Jag har dock ingen aning om hur kallt det kommer vara, det var inte kallt när jag och hunden var ute imorse men vi får väl se snart när vi ska ut igen hur kallt det är då.

Hur underbar är inte denna bilden? Tog den imorse och jag älskar verkligen hur solen är på väg upp och hur ljust det börjar bli och då vet man att det kommer bli en bra dag.

 

Jag hoppas ni alla får en underbar tisdag. 😘

Min första gång.

Hej fina ni! Hur mår ni idag? Idag mår jag faktiskt väldigt bra vilket är en stor lättnad, vi får väl se hur det är imorgon. En dag i taget känner jag just nu jag får ta och sen ta mig sakta upp igen. Men nog om det för nu har jag något kul att berätta eller ja kul och kul. 😅 Min oskuld är tagen när det kommer till sheet mask och nu har jag också fått testa denna trevliga upplevelsen och jag måste säga att jag blev förvånad att det skulle vara så bra resultatet som det faktiskt bli. Min hy blev så lugn efteråt och väldigt len också, jag kommer ju verkligen köpa dessa fler gånger men jag skulle gärna vilja testa fler så har ni något tips på några bra sheet mask så skriv gärna. 🙂Ännu en gång har jag lyckats.

Så ni kanske ser bilden ovanför och kanske kan gissa vad jag nu har gjort? Haha ja så i fredags så åkte jag, min mamma och syster till Gekås ännu en gång. Vi var där förra månaden och nu var vi där igen och ja jag klarade av det denna gången också vilket chockerar mig som bara den men jag är otroligt stolt över mig själv, jag är så grym! 😃 Denna gången vi var där så handlade jag faktiskt inte så mycket som jag gjorde sist utan jag handlade bara 27 saker och vissa kanske tycker det är mycket och vissa inte men det är ju olika till person till person men om man jämför med sist så var detta lite men jag handlade bara det jag skulle ha och inget onödigt vilket kändes skönt. Det jag handlade som jag inte skrev på min lista var nytt påslakanset, lakan och örngott samt lite kläder men annars inget annat vilket jag tyckte var duktig gjort av mig. 🙂 Dock var det något som var lite dåligt med denna turen dit och det var att min mage var mer kaos denna gången än sist och vad jag tror det beror på eller ja problemet med magen startade efter vi hade ätit "frukost" vid salladsbaren då jag tog samma som sist, en macka som var laktosfri och glutenfri men det var något denna gången som gjorde att min mage blev heeeeelt kaos och höll på så hela dagen och det förstörde lite av mitt humör för jag fick springa lite sådär fram och tillbaka rätt många gånger vilket är jobbigt tanke på hur stort Gekås faktiskt är men det gick bra och det är jag glad över. 🙂

Så på vägen hem så stannade vi även till vid ett köpcentrum som vi gärna ville in i sist men som ingen av oss orkade av då vi var så trötta men denna gången gick vi in och jag säger bara WOW vilket köpcentrum, jag har nog aldrig varit med om så fräscha toaletter och så fint där var. Jag fyndade givetvis lite där med och jag lyckades även få hem lite godis som kostade lite för mycket men jag är nästan aldrig på hemmakväll så jag var tvungen och där var ju så mycket nytt som jag aldrig har smakat så jag var ju tvungen att testa, jag älskar ju att testa nytt så ja. 😛
 
Jag kommer visa lite smått av vad jag fyndade i ett annat inlägg. 😘