I en dålig svacka
Jag vet det har ekat tomt här på bloggen ett tag men det är för jag har kommit in i en dålig svacka men det börjar kännas bättre. Att leva med bipolär skulle jag säga är en fördel men också en nackdel. Jag tar ju medicin varje dag men ska prata med läkaren om att öka doseringen så hoppas jag att det kan hjälpa en del. 
Förutom det så har jag mest bara sovit, ja ni hörde rätt. Jag har sovit nästan bort hela dagarna och när jag inte har sovit så har jag varit ute med hunden och försökt äta lite och sen lagt mig igen. Och det är enbart för jag har varit så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna och börja undra om jag skulle behöva ta några vitaminer, vi får se.

 
En produkt jag både gillar och ogillar.
Här har vi den produkten jag både gillar och ogillar på samma gång och hur är det möjligt ens? Jo jag gillar den för det är den bästa tonern jag faktiskt har testat och ja jag har testat en hel del och just denna fastnade jag för och därav varför jag fortsätter köpa den också. 👌 Och här kommer anledningen till varför jag inte gillar denna produkt så mycket och enda nackdelen för min del och det är att den har en väldigt STARK doft och innehåller en hel del alkohol. Jag som inte klarar av för starka dofter får lite panik varje gång jag ska använda den men det fungerar för det tar bara några sekunder sen är det klart.

 
Nya parfymer.
När vi var på Gekås så köpte jag två stycken nya parfymer. Jag föll för hur dom såg ut men också hur gott dom faktiskt luktade så vart tvungen att köpa. 🙂 Jag har dock redan många parfymer hemma som jag egentligen borde slänga men jag håller mig fast vid dom för dom luktar gott men ska ta en rensning snart nu när jag har köpt 2 stycken nya som jag älskar! 😃