Tips till något gott till frukost.

Dagens inlägg tänkte jag visa er något jag äter till frukost som jag fullkomligen älskar och tänkte då visa er med, älskar att ge tips men även att få tips. Jag vet inte vad jag ska kalla just det jag äter men jag tänkte i detta inlägg visa er alla ingredienser jag har och vad jag använder. Detta jag äter är väldigt enkelt men ändå så gott och jag gillar göra något enkelt till frukost om vardagarna men på helgerna kan jag gärna göra något mer avancerat då jag mer tid. 

Som ni ser på bilden ovanför så ser ni alla ingredienser jag har använt mig av till min frukost och som ni ser så ser ni också att det är inte heller många ingredienser jag använder mig av heller vilket jag gillar men detta är så himla gott tycker jag.

Först lägger jag ut 4 stycken knäckebröd och brer på massvis med Cream cheese och jag är inte heller snål med det då jag tycker det gör ganska mycket på mackorna/knäckebröden. Efter jag har fyllt knäckebröden med Cream cheese så lägger jag på tomat (jag föredrar kvisttomater då jag tycker det har mer smak än vanliga) och då brukar jag oftast lägga på 1 men ibland kan det hända att jag lägger på 2, det beror på vad man känner för.
Efter vi har lagt på tomaterna så är det dags att hälla på aromat och där tar vi efter känsla och det beror på också hur mycket vi gillar men jag tar lagomt skulle jag säga. Det ska inte ta över smaken över det andra vi har lagt på. Och sen är vi helt klara, det är enkelt men väldigt gott och jag tycker detta passar bra till frukost men även till mellanmål om man känner för det. Sen kan man ju också byta ut knäckebrödet till något annat om man skulle det men just detta knäckebrödet Sesam & Havssalt tycker jag är jättegott!
FOODPORN | SMOOTHIE | BAK | RECEPT | | Kommentera |
Upp