Helgen som har varit.

Jag älskar godisnappar 
Hej fina ni!  Hur mår ni idag? Jag mår ganska sådär upp och ner idag måste jag nog säga. Min mage har inte alls varit bra i helgen och har haft en sväng av maginfluensa men det känns som det börjar gå mot rätt håll iallafall vilket är skönt. :)
Helgen som har varit har varit ganska lugn för min del då jag mest har legat i sängen och tyckt synd om mig mellan gångerna jag har fått springa på toaletten. Har knappt kunnat äta alls för allt jag har ätit har kommit upp lika fort igen, så trist! Förutom det så hade jag lite ork att göra iordning på balkongen så nu ser det lite bättre ut och jag har även varit duktig och flyttat två möbler här hemma och jag älskar det som det ser ut nu. Det enda jag ska byta ut som är kvar är soffbordet och köksbordet sen är jag nog klar, kanske. ;)

I helgen passade jag även på att äta mitt favorit godis och det är nappar, av alla smaker. Jag älskar dom och tycker det är så smart att bara köpa en sådan liten påse för mig räcker det så bra. Om jag köper lösvikt godis så köper jag alltid lite för mycket och det slutar med att jag tillslut får slänga resten för jag hinner inte äta upp allting ändå så nu har jag slutat köpa det och köper jag små påsar med nappar eller björnar, älskar dom!

Har ni haft en bra helg? :)
DAILY POSTS, FOODPORN | SMOOTHIE | BAK | RECEPT | |
Upp