Solnedgång och mys med mina syskonbarn.

Vilken härlig solnedgång utanför mig.
Gårdagen var så mysig måste jag säga. Jag hade en riktigt bra dag igår och det var så skönt att faktiskt ha en bra dag för en gång skull. Igår så städade jag lägenheten och det var så skönt efteråt, sen dammsög jag även sängen och det behövdes faktiskt av allt katthår och hundhår men nu är det borta eller ja det mesta. Sen tvättade jag även av golven rätt snabbt, det är så skönt att ha en golvmopp för det gör jobbet så enklare och det gör också att jag tvättar golven oftare innan och jag slösar inget vatten som innan vilket jag också tycker är bra. Förutom det så var jag en runda hos mina föräldrar på kvällen, dom passade mina syskonbarn så passade på att köra dit och umgås en runda med dom och dom är så härliga på alla sätt och vis, bästa ungarna i hela världen. Innan jag körde dit så var solen på väg ner och jag passade på att ta två bilder, jag älskar solnedgångar och tycker det är så mysigt. Tack och lov har jag ju eftermiddagssol och in till kvällen vilket jag gillar då jag hellre har det än morgonsol hehe. :)
DAILY POSTS, FOTOGRAFI | BLANDAT | |
#1 - - Linnea Kinis:

fint med solnedgång!

Svar: Eller hur, det är så himla mysigt. :)
/ Kram!❤
Veronica Möller

#2 - - Maria:

Härligt med en riktig må-bra-dag och så fina bilder! Jag gillar också kvällssol, det hade jag på förra stället jag bodde på. Nu har jag sol från tidig morgon och fram till tvåsnåret ungefär på min altan. Men kan vara skönt med skugga där på eftermiddagen och kvällen om det är riktigt varmt :)

Svar: Tack. :) Hoppas att allt är bra med dig med. :) Men det är ju också skönt att ha sol på morgonen och sen lite mer skugga på kvällen. Är det väldigt varmt ute så vill man ha lite kallare på kvällen. :)
/ Kram!❤
Veronica Möller

#3 - - Miss Jennifer:

Underbart med solnedgång :D

Svar: Eller hur, jag älskar verkligen kolla på det. :)
/ Kram!❤
Veronica Möller

Upp