NEW IN.

 Mitt senaste köp till hemmet.

Idag tänkte jag visa er lite vad jag har köpt på senaste tiden och det är inte kläder denna gången jag tänkte visa er utan det kommer i ett annat inlägg, hehe. Utan detta inlägget är mer nytt till hemmet som jag har behövt köpa nu under en period men har inte haft tiden att ta tag i det men nu har jag äntligen gjort det och jag är väldigt nöjd. Jag köpte några saker som jag var tvungen att ha nytt och andra kanske inte var lika viktigt att köpa men som ni kanske vet vid detta laget nu så brukar jag köpa något om jag faller för det och det gjorde jag så klart denna gången också.

Först ut är två nya plädar som jag då fastnade för direkt när jag såg dom och det är inget nödvändigt jag behöver och ingenting jag egentligen använder här hemma heller för den delen men jag bara blev kär och ni ska bara känna på materialet, sååå mysigt! Inte nog med att dom är dom färgerna jag gillar, rosa och grått men jag försöker just nu att ändra om lite här i vardagsrummet till lite mer grått och då tyckte jag att just den gråa pläden skulle passa bra här inne. Jag vet inte hur det ska gå då jag har en katt som älskar att ligga på allt jag har och det blir massa hår men det ska nog gå ändå. Den rosa vet jag inte riktigt var jag ska ha den men temat för sängdelen är väl lite mer rosa kanske och då kanske jag ska ha den på sängen längre fram, jag får se helt enkelt hur jag gör där. :)

Nästa sak jag köpte var ett par nya strumpor eller vad man nu ska kalla dessa. Jag har just nu ett par från H&M som är så sönder under till så jag kände jag var tvungen att köpa nya och det bästa med dessa nya är att där är halkskydd under till vilket jag gillar då mitt golv ibland kan vara halt och jag nästan ofta ramlar, haha.

Sist men absolut inte minst är nya handdukar. Jag har haft mina handdukar som jag har just nu sen jag flyttade in här för strax 4 år sen och varför jag har behållt dom så länge är för jag har inte hittat några bättre än dom och jag älskar hur bra dom fungerar. Mitt hår torkar så mycket snabbare och kroppen också för den delen. Sen gillar jag storleken på dom också, tycker dom är helt perfekta. Enda nackdelen som har varit är färgen. Väldigt så mörk, skrikiga färger vilket jag ogillar skarpt så blev väldigt nöjd när jag såg att dom hade fått in andra färger, ljusa och mer åt det hållet som jag gillar. Detta kommer bli kanon!

#1 / / Jenniey Love:

Så mysiga plädarna såg ut att vara. kramiz<3

Svar: Ja dom var så himla mysiga. :D
/ Kram!❤
Veronica Möller

#2 / / MALINDENISE:

åh vad mysiga saker :D

Svar: Eller hur. Så nöjd med mitt köp. :)
/ Kram!❤
Veronica Möller

#3 / / Ellen Gräntz:

Men wow vad mysiga filtarna och tofflorna ser ut!!

Svar: Dom var riktigt mysiga, rekommenderar verkligen dom. :)
/ Kram!❤
Veronica Möller

#4 / / Miss Baby Peaches:

Dör på de där tofflorna! SÅ söta!

Svar: Hehe eller hur! :)

/ Kram!❤
Veronica Möller