4 onödiga saker jag gör.

1. Bytar glas ofta.
Jag är en person som inte klarar av att dricka ur ett glas som jag redan har använt som har fått stå ett tag och det kan bara vara 10 minuter men jag måste byta. Och därav har jag alltid mycket glas i disken vilket gör att jag varje kväll innan jag ska lägga mig ställer mig och diskar upp glasen så jag har till nästa dag.

2. För mycket toalettpapper.
Ja när vi kommer till denna punkten så är jag en slösare när det kommer till just toalettpapper. Jag tar ganska mycket vilket jag själv tycker är onödigt men på något sätt så slutar jag inte heller med det fast att jag vet att det inte är delvis ekonomiskt att ta för mycket papper då jag behöver köpa nytt kanske lite oftare än normalt. 

3. Slänga saker från kylen.
Detta är en punkt jag verkligen försöker förbättra mig på men som jag inte är så värst bra på heller. Jag slänger alltid ut produkter helst innan datumet har gått ut då jag vill undvika att äta om det är gammalt. Risken finns och jag har varit med om det innan och sen jag flyttade hemifrån har jag inte ätit något gammalt då jag slänger det i tid. Sen är det ju väldigt onödigt av mig då produkterna faktiskt håller väldigt bra men i min hjärna så fungerar det inte så utan jag måste slänga när jag känner det. 

4. Att shoppa när man mår dåligt.
Oj oj oj. När vi kommer till denna punkten har jag blivit lite bättre faktiskt men inte helt. Jag gör fortfarande onödiga köp som jag efterhand ångrar men inte kan lämna tillbaka av olika anledningar och det är inte så heller att jag slänger det utan nej jag behåller sakerna och lägger undan det och sen tillslut när jag blir trött på det så slänger jag det. Vilket också är så onödigt att göra men nu i dags läget så försöker jag verkligen tänka på om jag verkligen behöver just detta jag ska köpa eller inte.
 

Har ni några saker ni gör som ni tycker är onödiga? Dela gärna med er i kommentarerna. :)
 
DAILY POSTS | |
#1 - - JoJo:

nummer 2 och 4 stämmer sååå bra in på mig också. haha xD

#2 - - Miss Jennifer:

Kul att läsa :)

Svar: Kul att du tyckte det. :)
/ Kram!❤
Veronica Möller

Upp