När man är sjuk så får man äta glass.

Världens godaste glass. 
 
Hej fina ni! Hur mår ni denna fredagen? :) Jag är på förbättringsvägar vilket är så skönt och febern har lagt sig lite men den kommer och går fortfarande men känner mig faktiskt lite bättre. Min näsa rinner från och till men det kan jag leva med men förutom det är jag faktiskt ganska pigg av mig men det brukar jag alltid vara även om jag är sjuk.

Vad ska ni göra idag? Jag själv ska mest ta det lugnt men jag ska även dammsuga över resten av lägenheten. Igår tog jag bara det stora rummet då jag bytade sängkläder och när jag bytar sängkläder så brukar jag även dammsuga över sängen och därefter golvet, tycker det är perfekt att göra allt samtidigt. Annars blir det väl rätt mycket häng framför tv:n och kolla på film. För några månader sen skaffade jag mig en chromecast och det är verkligen det bästa jag har köpt på senaste tiden för nu kan jag äntligen kolla på film via tv:n istället för att sitta vid datan hela tiden + det underlättar och jag får inte ont i ryggen heller då jag inte sitter rakt vid datan. Något annat jag ska göra ikväll är ju att ÄTA GLASS vilket jag nästan har gjort hela veckan men jag känner att det är okej nu när jag är sjuk och nu när jag har min favorit glass hemma också, den är världens godaste glass och den jag helst köper om jag vill ha glass hemma. :) Har ni någon favorit glass?
#1 / / Eva`s blogg:

ja du krossade choklad o mini mag
num, men även vegan glass lakrits mums å krya på dig

Svar: Låter så gott!
/ Kram!❤
Veronica Möller

#2 / / emeliesandelia.se:

Åh vad skönt att du börjar må bättre! :D

Svar: Ja verkligen. :)
/ Kram!❤
Veronica Möller

#3 / / Miss Baby Peaches:

Men vilken drömkombo på glass! Dör! Men jag kan såklart inte äta den då den inte är laktosfri, snyft!

Svar: Åh, så trist! Jag brukar oftast köpa laktosfri men har inte hittat någon jag gillar, har du någon som du gillar? :)
/ Kram!❤
Veronica Möller

#4 / / Miss Baby Peaches:

Jag har tyvärr inte hittat någon laktosfri glass som jag typ dör över att den är så god. Iaf inte paketglass liksom. Det finns dock en pinnglass från Triumf som heter hallondröm som är gudomlig.

Svar: Det där hördes som en glass i min smak så jag ska se nästa gång jag ska till affären och se om dom har dom där. :) / Kram!❤
Veronica Möller