Testar ett nytt kexchoklad.

Marabou kex nougat.
 
Hej fina ni! Hur mår ni idag? Det känns som jag börjar bli bättre men jag vet inte. Just nu är mitt mående lite upp och ner då jag är så yr om dagarna efter mina mediciner jag har börjat ta. Men jag håller tummarna att det snart går över. Sen min förkylning går sådär upp och ner hela tiden, ena stunden känns det bra och sen andra stunden nej. 
 
Vad gjorde jag igår? Igår tog jag det faktiskt bara det lugnt och försökte njuta lite av vädret. På morgonen hade vi lite snö dock kom den under natten vilket jag blev förvånad över och sen var den här lite under förmiddagen sen försvann den ganska snabbt vilket var så skönt! :) Annars igår så tog jag även tag i städningen, det behövdes lite dammsugning och lite plock här och där men nu känns det så mycket bättre faktiskt. Alltid skönt att ha ett rent hem vilket jag uppskattar. :) 

På tal om 
en nyhet ifrån Marabou och deras nya kex nougat så köpte jag hem det häromdagen för jag var ju bara tvungen att testa för jag vart lite nyfiken men var ändå lite osäker ifall jag skulle bli besviken då jag älskar dom vanliga kexchokladen som är absolut dom godaste också men jag tänkte vafan nu testar vi. Och den var faktiskt ganska god ändå fast jag inte hade så höga förhoppningar så den gick ju ner men min mage gillade inte alls chokladet utan någon timme senare så började magen så jag kommer inte köpa dom fler gånger då min mage inte klarade av dom och jag vill inte utsätta mig själv för det igen men annars helt klart godkända! :)
DAILY POSTS, FOODPORN | SMOOTHIE | BAK | RECEPT | |
#1 - - sofia:

Den har jag också velat testa. Hoppas du mår bättre snart :)

Upp