Det är okej att må dåligt.

Jag har ju lovat mig själv att dela med mig så mycket av mitt liv som möjligt och det gäller både bra stunder men även dåliga stunderna.
So here we go!
 
I lördags morse fick jag ett totalt breakdown samtidigt som min ångest och mina panikattacker kom tillbaka. Visst, varför inte allt på samma gång, typiskt. Sen dess har jag haft helt utmattad och mått fruktansvärt dåligt. Jag har haft noll energi och mest sovit hela dagarna förutom när jag har varit ute med hunden. I dom stunderna är jag så tacksam att jag har hund för jag kommer ut i friska luften oavsett om jag vill eller inte. Det har räddat mig så mycket, vilket jag är glad över. ♥️  Förutom det så har även matlusten varit helt borta så har varit så dålig på att få i mig mat men nu när allt börjar släppa så nu börjar jag också få i mig lite mer mat. 
 
Det är okej att må dåligt utan att må sämre om det för alla har vi dåliga dagar. Vissa har det värre än andra men vi alla har dom dagarna. Jag lever med psykisk ohälsa och har mina dåliga dagar men nu när ångesten är tillbaka så känns det tio gånger värre och mina panikattacker gör ju inte saken bättre heller. 😐 Men nu tiden framåt så ska jag jobba mer på min ångest och jag hoppas det ska underlätta. Att ha ett tryck över bröstet varje dag och ha dom känslorna jag har är så jobbigt men jag ska försöka tänka positivt. Jag vet att inlägget blev lite "gnälligt" men jag ville mest dela med mig av dom dåliga stunderna också för dom finns också även om dom kanske inte syns lika ofta eller man inte prata om det för det är så viktigt att göra det.
 
 
DAILY POSTS | |
#1 - - Netti Starby:

Usch vad jobbigt för dig och vilken tur att du har en hund. <3 Kramis

Svar: Ja verkligen. Så tacksam! ♥️
Veronica Möller

#2 - - Dixi Wonderland:

Tråkigt att du hade så mycket ångest :(

Svar: Ja. Det börjar bli lite bättre nu tack och lov. ♥️
Veronica Möller

#3 - - Angelica Wåhlin:

Så fint av dig att dela med dig av även dom stunderna när det är tungt! Stor kram!

Svar: Tack för du tycker det, det värmer! ♥️
Veronica Möller

#4 - - Yasmine:

Det är ju verkligen inget skämmigt att ha ångest och få panikattacker, men ändå beter sig samhället som det...! Skönt att hunden "tvingar" dig att gå ut och få lite frisk luft! Kram <3

Svar: Jag tror det är därför många inte vågar berättar för det är så tabu att må dåligt och ha ångest m.m. Men jag måste våga släppa på min spärr och våga öppna upp sig mer. 😊 ♥️
Veronica Möller

#5 - - Heléna:

Jag hoppas ångesten ger med sig så du får må bättre snart! Det är verkligen hemskt när ångesten kryper in under skinnet på en 😢 Just att ha en hund är ofta räddningen för att man inte ska isolera sig från omgivningen. Stora kramar fina du 🌹💖🐶

#6 - - Maria:

Det är bra att tänka att det ä okej att må dåligt, att försöka acceptera att det är så här just här och nu, jag tror att det kan minska ångesten lite än om man kämpar emot den.

Om du gillar lax så kan jag tipsa dig om att det verkligen är super lättlagat. Jag köper ofta dessa färdiga filéer som säljes i fyrpack. och vill jag ha snabbmat då lägger jag en på en tallrik och kryddar den och kör den i micron i 3 minuter. Den blir perfekt tillagad och såå gott. Medans den micrar så skär jag upp lite grönsaker och äter till.

#7 - - Yasmine:

Hoppas du får en fin vecka vännen! Kram <3

Svar: Tack! Det hoppas jag du också får. ♥️
Veronica Möller

Upp